Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herdonia Calcio Tauhorse
Sweep Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Di Bari bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Bari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Bari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Provenzani springt en kopt de bal. Moiso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Cerroni schiet op doel. Mattera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panunzi neemt de hoekschop. Cerroni kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Zazzaroni is nu in balbezit. Cionna onderschept slim de pass. Cionna passt de bal in één keer door. Lilli rent richting de bal. Lilli haalt uit met een fantastische trap. Moiso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

29e minuut.
Zazzaroni kopt de bal weg. Pirozzi geeft de bal voor. Provenzani kopt de bal weg. Daar is Lilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lilli draait met de bal, schiet en ... Moiso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herdonia Calcio 61%, Tauhorse 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Herdonia Calcio - Tauhorse 0:0

46e minuut.
Sansone passt de bal in één keer door. Cerroni speelt de bal door. Mattera rent richting de bal. La Via verovert de bal door een tackle van achteren. La Via draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Volpi rent richting de bal. Di Bari onderschept slim de pass. Di Bari passt de bal zonder na te denken. Cerroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerroni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zazzaroni probeert naar een medespeler te passen. Cionna rent richting de bal. Cionna probeert naar een medespeler te passen. Provenzani is nu in balbezit. Provenzani haalt uit met een fantastische trap. Moiso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moiso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moiso rent richting de bal. Moroni rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herdonia Calcio - Tauhorse 0:1

76e minuut.
Volpi probeert naar een medespeler te passen. Pirozzi rent richting de bal. Zazzaroni onderschept slim de pass. La Via bereikt de bal nog maar net als eerste. La Via geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Di Bari de bal. Panunzi geeft een hoge lob. Daar is Mattera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Via bereikt de bal nog maar net als eerste. La Via draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herdonia Calcio 40%, Tauhorse 60%.
Herdonia Calcio - Tauhorse 0:1