Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lock LtD All Stars Valdera
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 22.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Finozzi speelt de bal door. Ameglio rent richting de bal. Ameglio probeert naar een medespeler te passen. Passarini is nu in balbezit. Passarini schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kamiński met een sublieme pass. Hapka rent richting de bal. Hapka passt de bal met de wreef. Modrzejewski is nu in balbezit. Modrzejewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Paiva met een sublieme pass. Gazzano met een sublieme pass. Modrzejewski rent richting de bal. Kamiński is nu in balbezit. Kamiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ameglio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghidoni speelt de bal door. Sfondrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfondrini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Passarini probeert naar een medespeler te passen. Ameglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameglio passt de bal in één keer door. Sfondrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfondrini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lock LtD 59%, All Stars Valdera 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lock LtD - All Stars Valdera 0:0

59e minuut.
Abrami geeft een hoge lob. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva geeft de bal voor. Modrzejewski rent richting de bal. Modrzejewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lock LtD - All Stars Valdera 1:0

77e minuut.
Abrami geeft een hoge lob. Passarini kopt de bal weg. Hapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfondrini onderschept slim de pass. Sfondrini schiet op doel. Popielak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Hapka passt de bal met de wreef. Musin is nu in balbezit. Kamiński begaat een overtreding. Kamiński krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Balbini geeft een hoge lob. Gazzano kopt de bal weg. Kamiński heeft problemen om de bal te vangen. Modrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modrzejewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lock LtD - All Stars Valdera 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lock LtD 48%, All Stars Valdera 52%.
Lock LtD - All Stars Valdera 2:0