Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus1111897 Noicattaro FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Casadei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannoni verovert de bal door een tackle van achteren. Mannoni passt de bal in één keer door. Gritta rent richting de bal. Gritta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Spinaci geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyneri met de inworp. Daar is Mannoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Casadei bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarnero verovert de bal door een tackle van achteren. Guarnero geeft een lange en hoge pass. Gritta controleert de bal met de borst. Gritta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - Noicattaro FC 1:0

28e minuut.
Spinaci passt de bal zonder na te denken. Collamoto rent richting de bal. Querques verovert de bal door een tackle van achteren. Scattoni is nu in balbezit. Scattoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus1111897 - Noicattaro FC 1:1

38e minuut.
Argerio geeft een lange en hoge pass. Lorenzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzoni geeft een hoge lob. Scattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Scattoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Argerio rent richting de bal. Argerio geeft een hoge lob. Scattoni kopt de bal weg. Querques is nu in balbezit. Querques haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - Noicattaro FC 1:2

44e minuut.
Spinaci met een sublieme pass. Gavazzi rent richting de bal. Corto maakt een afschuwelijke overtreding. Corto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus1111897 58%, Noicattaro FC 42%.
Juventus1111897 - Noicattaro FC 1:2

46e minuut.
Reyneri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadei is nu in balbezit. Mannoni rent richting de bal. Mannoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Spinaci passt de bal zonder na te denken. Daar is Querques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Querques met een sublieme pass. Scattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Scattoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Gavazzi met de inworp. Querques rent richting de bal. Querques geeft een lange en hoge pass. Scattoni rent richting de bal. Scattoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ceccucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccucci geeft een lange en hoge pass. Turletto is nu in balbezit. Menegoli onderschept slim de pass. Menegoli geeft de bal voor. Fasani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus1111897 60%, Noicattaro FC 40%.
Juventus1111897 - Noicattaro FC 1:2