Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Ticinia All Stars Valdera
extreme Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 22.2
uitmuntend Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Facino kopt de bal weg. Daar is Midas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midas probeert naar een medespeler te passen. Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ştefănescu de bal. Ştefănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 1:0

5e minuut.
Abrami heeft problemen om de bal te vangen. Cullborg met een sublieme pass. Echeverría geeft een hoge lob. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Echeverría passt de bal in één keer door. Cullborg is nu in balbezit. Cullborg geeft een hoge lob. Ştefănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ganzerli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

10e minuut.
Cullborg passt de bal in één keer door. Ştefănescu rent richting de bal. Kwasigroch rent richting de bal. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 2:0

12e minuut.
Sfondrini is nu in balbezit. Echeverría met een sublieme pass. Nørlund met een sublieme pass. Ştefănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 3:0

14e minuut.
Midas passt de bal zonder na te denken. Daar is Beleza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beleza geeft een lange en hoge pass. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Cullborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cullborg passt de bal zonder na te denken. Utkun probeert naar een medespeler te passen. Ştefănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Barbari probeert de bal aan de voet te houden. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 4:0

19e minuut.
Ghidoni passt de bal met de wreef. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch passt de bal in één keer door. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

21e minuut.
Nørlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørlund met een sublieme pass. Kwasigroch heeft problemen om de bal te vangen. Kwasigroch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 5:0

22e minuut.
Ştefănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Abrami is nu in balbezit. Ştefănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Kwasigroch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 6:0

26e minuut.
Utkun probeert naar een medespeler te passen. Ghidoni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nørlund met een snelle inworp. Midas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klindo verovert de bal door een tackle van achteren. Klindo geeft een lange en hoge pass. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch geeft een lange en hoge pass. Ştefănescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Midas kopt de bal weg. Ghidoni controleert de bal met de borst. Ştefănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănescu schiet op doel. Ganzerli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 7:0

31e minuut.
Criscione kopt de bal weg. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Ameglio de bal. Midas verovert de bal door een tackle van achteren. Midas met een sublieme pass. Utkun rent richting de bal. Utkun geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Utkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkun passt de bal met de wreef. Echeverría speelt de bal door. Ştefănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 8:0

36e minuut.
Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch passt de bal met de wreef. Ştefănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 9:0

38e minuut.
Ameglio rent richting de bal. Klindo onderschept slim de pass. Klindo geeft een hoge lob. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

39e minuut.
Utkun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cullborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cullborg passt de bal in één keer door. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cullborg geeft een lange en hoge pass. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 10:0

41e minuut.
Sfondrini passt de bal zonder na te denken. Finozzi is nu in balbezit. Finozzi passt de bal in één keer door. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 11:0

43e minuut.
Buitenspel voor Romagnoli. Goede buitenspelval van de verdediging. Gombos neemt vlug de vrije trap. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 12:0

44e minuut.
Daar is Abrami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu speelt de bal door. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Ticinia 18%, All Stars Valdera 82%.
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 12:0

46e minuut.
Finozzi is nu in balbezit. Finozzi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nørlund met een snelle inworp. Midas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Midas bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas probeert naar een medespeler te passen. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Ganzerli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 13:0

56e minuut.
Utkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkun passt de bal met de wreef. Ştefănescu met een sublieme pass. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 14:0

59e minuut.
Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch geeft de bal voor. Cullborg geeft een hoge lob. Daar is Kwasigroch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Midas is nu in balbezit. Midas met een sublieme pass. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch schiet op doel. Ganzerli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 15:0

63e minuut.
Cullborg is nu in balbezit. Cullborg probeert naar een medespeler te passen. Ştefănescu probeert naar een medespeler te passen. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ... Ganzerli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 16:0

68e minuut.
Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch speelt de bal door. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Ganzerli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 17:0

73e minuut.
Kwasigroch probeert de bal met de borst te controleren. Barbari is nu in balbezit. Kwasigroch verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasigroch schiet op doel. Ganzerli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 18:0

75e minuut.
Nørlund is nu in balbezit. Nørlund geeft een lange en hoge pass. Daar is Facino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 19:0

76e minuut.
Abrami rent richting de bal. Abrami probeert naar een medespeler te passen. Daar is Facino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Ganzerli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Cullborg met de inworp. Utkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkun geeft de bal voor. Ştefănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ganzerli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klindo probeert naar een medespeler te passen. Echeverría probeert naar een medespeler te passen. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 20:0

82e minuut.
Midas is nu in balbezit. Midas geeft een lange en hoge pass. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Nørlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørlund geeft de bal voor. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch haalt uit met een fantastische trap. Ganzerli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Midas kopt de bal weg. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch schiet op doel. Barbari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ganzerli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 21:0

87e minuut.
Cullborg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Echeverría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... Ganzerli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Ticinia 18%, All Stars Valdera 82%.
A.S. Ticinia - All Stars Valdera 22:0