Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus1111897 Mambo24 FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Collamoto rent richting de bal. Pietra onderschept slim de pass. Pietra passt de bal met de wreef. Avola is nu in balbezit. Avola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dantile bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannoni onderschept slim de pass. Mannoni passt de bal zonder na te denken. Gritta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gritta schiet op doel. Gerenzani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - Mambo24 FC 1:0

8e minuut.
Fasani probeert naar een medespeler te passen. Mannoni is nu in balbezit. Mirabilia begaat een overtreding. Mirabilia krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pietra kan de bal niet met de borst controleren. Collamoto is nu in balbezit. Pietra begaat een overtreding. Pietra krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Rovida bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovida geeft een lange en hoge pass. Galante kopt de bal weg. Daar is Gritta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gritta schiet op doel. Gerenzani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pietra is nu in balbezit. Avola geeft een hoge lob. Pandolfa kopt de bal weg. Pietra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietra draait met de bal, schiet en ... Fasani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus1111897 - Mambo24 FC 1:1

24e minuut.
Inworp. Franco met een snelle inworp. Pietra is nu in balbezit. Pietra schiet op doel. Avola springt en kopt de bal. Fasani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pandolfa met de inworp. Collamoto is nu in balbezit. Pietra onderschept slim de pass. Pietra geeft een hoge lob. Fasani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Dantile rent richting de bal. Mannoni rent richting de bal. Mirabilia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirabilia krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Guarnero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abbaticchio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus1111897 53%, Mambo24 FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus1111897 - Mambo24 FC 1:1

50e minuut.
Galante raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giuntini komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Giuntini geeft een hoge lob. Collamoto kopt de bal weg. Gritta is nu in balbezit. Gritta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Giuntini met een snelle inworp. Klungelig pakt Mannoni de bal. Mannoni geeft een lange en hoge pass. Gritta rent richting de bal. Gritta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - Mambo24 FC 2:1

76e minuut.
Pietra probeert naar een medespeler te passen. Avola bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbaticchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Avola onderschept slim de pass. Avola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus1111897 - Mambo24 FC 2:2

79e minuut.
Turletto verovert de bal door een tackle van achteren. Pietra rent richting de bal. Pietra passt de bal met de wreef. Pandolfa is nu in balbezit. Pandolfa schiet op doel. Fasani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Collamoto met een sublieme pass. Dantile rent richting de bal. Collamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietra verovert de bal door een tackle van achteren. Pietra speelt de bal door. Fasani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Collamoto rent richting de bal. Pietra verovert de bal door een tackle van achteren. Abbaticchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietra onderschept slim de pass. Pietra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus1111897 45%, Mambo24 FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus1111897 - Mambo24 FC 2:2