Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noicattaro FC Real Trento
Normal Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Casadei passt de bal zonder na te denken. Menegoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegoli speelt de bal door. Scattoni is nu in balbezit. Scattoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Querques rent richting de bal. Querques geeft een hoge lob. Cerbone is nu in balbezit. Scattoni verovert de bal door een tackle van achteren. Scattoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Scattoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Querques de bal. Scattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Scattoni schiet op doel. Badiali probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inworp. Gavazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Querques geeft een lange en hoge pass. Daar is Scattoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scattoni haalt uit met een fantastische trap. Bonoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noicattaro FC - Real Trento 1:0

29e minuut.
Casadei onderschept slim de pass. Casadei geeft een lange en hoge pass. Rivo is nu in balbezit. Querques verovert de bal door een tackle van achteren. Querques draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Rivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivo passt de bal in één keer door. Cirus rent richting de bal. Daar is Cirus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirus draait met de bal, schiet en ... Zoncada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baiamonti heeft problemen om de bal te vangen. Baiamonti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Noicattaro FC - Real Trento 1:1

40e minuut.
Farris verovert de bal door een tackle van achteren. Barracuda geeft een hoge lob. Cirus rent richting de bal. Cirus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noicattaro FC - Real Trento 1:2

42e minuut.
Klungelig pakt Cerbone de bal. Querques bereikt de bal nog maar net als eerste. Querques passt de bal in één keer door. Scattoni rent richting de bal. Scattoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Inworp. Gavazzi met een snelle inworp. Spinaci probeert naar een medespeler te passen. Scattoni rent richting de bal. Scattoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Noicattaro FC - Real Trento 2:2

45e minuut.
Bait passt de bal in één keer door. Baiamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiamonti met een sublieme pass. Cirus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noicattaro FC 39%, Real Trento 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Noicattaro FC - Real Trento 2:2

49e minuut.
Querques geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bait de bal onder controle te krijgen. Menegoli probeert naar een medespeler te passen. Scattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Scattoni schiet op doel. Bonoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Querques passt de bal in één keer door. Gavazzi is nu in balbezit. Gavazzi passt de bal met de wreef. Scattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Scattoni schiet op doel. Bonoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Querques heeft problemen om de bal te vangen. Querques met een sublieme pass. Scattoni rent richting de bal. Scattoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noicattaro FC - Real Trento 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noicattaro FC 49%, Real Trento 51%.
Noicattaro FC - Real Trento 3:2