Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus1111897 A.S. Ticinia
Normal Tactiek extreme
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 52
zwak Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Midas kopt de bal weg. Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch passt de bal in één keer door. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverría geeft een lange en hoge pass. Daar is Ştefănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu schiet op doel. Fasani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:1

9e minuut.
Giuntini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuntini geeft een lange en hoge pass. Echeverría probeert naar een medespeler te passen. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:2

10e minuut.
Cullborg probeert naar een medespeler te passen. Utkun is nu in balbezit. Utkun met een sublieme pass. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Fasani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Utkun is nu in balbezit. Utkun geeft de bal voor. Daar is Rovida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:3

14e minuut.
Beleza kopt de bal weg. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... Fasani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:4

19e minuut.
Rovida is nu in balbezit. Rovida geeft een lange en hoge pass. Gritta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klindo is nu in balbezit. Klindo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:5

24e minuut.
Inworp. Cullborg met de inworp. Daar is Utkun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utkun geeft een lange en hoge pass. Kwasigroch krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fasani met een sublieme pass. Echeverría kopt de bal weg. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gombos rent richting de bal. Gritta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gombos raakt geblesseerd tijdens het duel. Gombos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch haalt uit met een fantastische trap. Fasani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rovida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fasani speelt de bal door. Gritta bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas probeert naar een medespeler te passen. Nørlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørlund speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:6

29e minuut.
Nørlund rent richting de bal. Nørlund met een sublieme pass. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch geeft de bal voor. Ceccucci onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cullborg neemt de hoekschop. Ştefănescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nørlund geeft de bal voor. Ştefănescu krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Giuntini de bal. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Utkun de bal. Utkun met een sublieme pass. Kwasigroch is nu in balbezit. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... Fasani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Rovida is nu in balbezit. Rovida geeft de bal voor. Klindo geeft een hoge lob. Kwasigroch krijgt zijn hoofd ertegen. Fasani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:7

34e minuut.
Midas bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas geeft een lange en hoge pass. Nørlund speelt de bal door. Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Utkun geeft de bal voor. Klungelig pakt Rovida de bal. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu schiet op doel. Fasani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:8

39e minuut.
Ceccucci geeft de bal voor. Gritta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombos onderschept slim de pass. Gombos geeft een hoge lob. Ştefănescu springt en kopt de bal. Fasani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Gombos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombos probeert naar een medespeler te passen. Cullborg geeft de bal voor. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Fasani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus1111897 88%, A.S. Ticinia 12%.
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:9

48e minuut.
Midas passt de bal zonder na te denken. Nørlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørlund passt de bal zonder na te denken. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Giuntini de bal. Utkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkun passt de bal met de wreef. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ceccucci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cullborg met de inworp. Ştefănescu probeert de bal met de borst te controleren. Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Daar is Kwasigroch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:10

55e minuut.
Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas is nu in balbezit. Nørlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørlund geeft een hoge lob. Ştefănescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch passt de bal in één keer door. Echeverría met een sublieme pass. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Nørlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørlund geeft de bal voor. Ceccucci heeft problemen om de bal te vangen. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:11

59e minuut.
Gritta speelt de bal door. Mannoni is nu in balbezit. Ştefănescu begaat een overtreding. Mannoni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Midas speelt de bal door. Nørlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørlund speelt de bal door. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Midas rent richting de bal. Midas geeft de bal voor. Cullborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullborg schiet op doel. Fasani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:12

64e minuut.
Corto geeft de bal voor. Nørlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørlund met een sublieme pass. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nørlund speelt de bal door. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu schiet op doel. Fasani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:13

69e minuut.
Cullborg rent richting de bal. Cullborg speelt de bal door. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu schiet op doel. Fasani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:14

74e minuut.
Collamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría onderschept slim de pass. Midas met een sublieme pass. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:15

76e minuut.
Collamoto rent richting de bal. Echeverría onderschept slim de pass. Echeverría probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ştefănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:16

82e minuut.
Utkun rent richting de bal. Utkun probeert naar een medespeler te passen. Collamoto heeft problemen om de bal te vangen. Echeverría geeft de bal voor. Kwasigroch springt en kopt de bal. Fasani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Ceccucci rent richting de bal. Kwasigroch verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasigroch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ştefănescu de bal. Ştefănescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:17

88e minuut.
Ştefănescu is nu in balbezit. Kwasigroch is nu in balbezit. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ... Fasani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus1111897 90%, A.S. Ticinia 10%.
Juventus1111897 - A.S. Ticinia 0:18