Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarc23 Foggia calcio 1920
442 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 20.7
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Pucci probeert naar een medespeler te passen. Tonioli is nu in balbezit. Tonioli passt de bal in één keer door. Spoldi rent richting de bal. Spoldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ivan met een harde bal richting middenveld. Coronato speelt de bal door. Giovagnorio bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto verovert de bal door een tackle van achteren. De Zotto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
De Zotto is nu in balbezit. Galuppini bereikt de bal nog maar net als eerste. Manias rent richting de bal. Galuppini onderschept slim de pass. Galuppini geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Bavaro met een sublieme pass. Galuppini heeft problemen om de bal te vangen. Galuppini probeert naar een medespeler te passen. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zanca rent richting de bal. Zanca passt de bal zonder na te denken. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto schiet op doel. Pucci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarc23 - Foggia calcio 1920 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarc23 46%, Foggia calcio 1920 54%.
Tarc23 - Foggia calcio 1920 1:0

54e minuut.
Petrosino geeft een hoge lob. Inworp. Bloise met een snelle inworp. Spoldi is nu in balbezit. Spoldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tarc23 - Foggia calcio 1920 1:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerra met de inworp. Manias is nu in balbezit. Manias geeft een lange en hoge pass. Spoldi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiller schiet op doel. Buganza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Buganza trapt de bal weg van het doel. Galuppini is nu in balbezit. Moal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moal krijgt een gele kaart. Galuppini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Positano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zanca is nu in balbezit. Zanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarc23 - Foggia calcio 1920 2:1

77e minuut.
De Zotto met een sublieme pass. Zanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanca passt de bal in één keer door. Mazzoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzoletti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zanca is nu in balbezit. Galuppini met een sublieme pass. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarc23 - Foggia calcio 1920 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarc23 44%, Foggia calcio 1920 56%.
Tarc23 - Foggia calcio 1920 3:1