Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
intersalerno Mambo24 FC
352 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pietra verovert de bal door een tackle van achteren. Pietra passt de bal in één keer door. Pandolfa probeert naar een medespeler te passen. Avola rent richting de bal. Avola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lucianini geeft een lange en hoge pass. Franco kopt de bal weg. Klungelig pakt Porcu de bal. Policella rent richting de bal. Policella haalt uit met een fantastische trap. Gerenzani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pandolfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronzo is nu in balbezit. Pandolfa onderschept slim de pass. Pandolfa geeft een lange en hoge pass. Lotito probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
intersalerno - Mambo24 FC 0:1

20e minuut.
Pietra rent richting de bal. Pietra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Demeneghi de bal. Avola is nu in balbezit. Avola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: intersalerno 51%, Mambo24 FC 49%.
intersalerno - Mambo24 FC 0:1

52e minuut.
Donnino heeft problemen om de bal te vangen. Donnino probeert naar een medespeler te passen. Pietra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avola is nu in balbezit. Avola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mirotti probeert naar een medespeler te passen. Pietra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donnino. Donnino krijgt een gele kaart. Pietra raakt geblesseerd tijdens het duel. Dantile zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
intersalerno - Mambo24 FC 0:2

62e minuut.
Fronzo geeft een hoge lob. Pandolfa met een sublieme pass. Idda heeft problemen om de bal te vangen. Avola rent richting de bal. Avola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Idda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pezzotta de bal. Pietra rent richting de bal. Pietra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Idda de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Riina heeft problemen om de bal te vangen. Mirotti is nu in balbezit. Mirotti passt de bal zonder na te denken. Avola rent richting de bal. Avola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Franco geeft de bal voor. Idda heeft problemen om de bal te vangen. Avola bereikt de bal nog maar net als eerste. Avola draait met de bal, schiet en ... Lotito maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Klungelig pakt Dantile de bal. Periovizza rent richting de bal. Dantile tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Periovizza moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Periovizza kan niet meer verder spelen. Nusco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: intersalerno 63%, Mambo24 FC 37%.
intersalerno - Mambo24 FC 0:2