Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Ticinia Foggia calcio 1920
extreme Tactiek 433
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 20.9
good Schieten poor
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Basri met een sublieme pass. Klungelig pakt Belko de bal. Echeverría met een sublieme pass. Morcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcombe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Foggia calcio 1920 1:0

11e minuut.
Belko verovert de bal door een tackle van achteren. Belko probeert naar een medespeler te passen. Echeverría is nu in balbezit. Morcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcombe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Foggia calcio 1920 2:0

18e minuut.
Nørlund onderschept slim de pass. Nørlund met een sublieme pass. Daar is Belko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeverría rent richting de bal. Echeverría haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Echeverría is nu in balbezit. Basri is nu in balbezit. Basri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Giovagnorio de bal. Belko rent richting de bal. Belko passt de bal zonder na te denken. Remelexo rent richting de bal. Remelexo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Foggia calcio 1920 3:0

24e minuut.
Echeverría passt de bal zonder na te denken. Kmiotek rent richting de bal. Kmiotek passt de bal zonder na te denken. Morcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcombe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bloise zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Remelexo bereikt de bal nog maar net als eerste. Remelexo speelt de bal door. Belko rent richting de bal. Belko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Foggia calcio 1920 4:0

27e minuut.
Spiller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spoldi de bal. Morcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcombe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nørlund geeft een lange en hoge pass. Belko is nu in balbezit. Ivan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Echeverría neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Foggia calcio 1920 5:0

36e minuut.
Kmiotek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Echeverría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeverría passt de bal in één keer door. Morcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcombe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Foggia calcio 1920 6:0

39e minuut.
Echeverría met een sublieme pass. Remelexo speelt de bal door. Morcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcombe haalt uit met een fantastische trap. Giovagnorio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nørlund zal de hoekschop nemen. Morcombe krijgt zijn hoofd ertegen. Pucci bokst de bal weg.

45e minuut.
Klungelig pakt Nørlund de bal. Nørlund passt de bal met de wreef. Belko bereikt de bal nog maar net als eerste. Belko haalt uit met een fantastische trap. Pucci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moal rent richting de bal. Moal passt de bal zonder na te denken. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Basri geeft een lange en hoge pass. Pucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Ticinia 25%, Foggia calcio 1920 75%.
A.S. Ticinia - Foggia calcio 1920 6:0

47e minuut.
Manias bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverría speelt de bal door. Morcombe rent richting de bal. Morcombe haalt uit met een fantastische trap. Pucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Spiller controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Echeverría neemt vlug de vrije trap. Morcombe kopt de bal weg. Klungelig pakt Belko de bal. Belko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tonioli heeft problemen om de bal te vangen. Manias is nu in balbezit. Bernal begaat een overtreding. Bernal krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kmiotek onderschept slim de pass. Kmiotek speelt de bal door. Belko is nu in balbezit. Belko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ivan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Echeverría met een sublieme pass. Belko bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovagnorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcombe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Echeverría speelt de bal door. Nørlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørlund probeert naar een medespeler te passen. Giovagnorio rent richting de bal. Morcombe verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Morcombe is nu in balbezit. Morcombe probeert naar een medespeler te passen. Kmiotek met een sublieme pass. Echeverría rent richting de bal. Echeverría schiet op doel. Pucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Echeverría rent richting de bal. Echeverría schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Foggia calcio 1920 7:0

72e minuut.
Basri geeft de bal voor. Angeletti heeft problemen om de bal te vangen. Morcombe rent richting de bal. Morcombe draait met de bal, schiet en ... Pucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Morcombe passt de bal zonder na te denken. Chlebisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebisz geeft een lange en hoge pass. Morcombe probeert de bal aan de voet te houden. Morcombe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Echeverría probeert naar een medespeler te passen. Belko is nu in balbezit. Belko haalt uit met een fantastische trap. Ivan probeert de bal aan de voet te houden. Pucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Foggia calcio 1920 8:0

85e minuut.
Daar is Morcombe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeverría rent richting de bal. Echeverría passt de bal in één keer door. Morcombe is nu in balbezit. Morcombe schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Foggia calcio 1920 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Ticinia 19%, Foggia calcio 1920 81%.
A.S. Ticinia - Foggia calcio 1920 9:0