Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Fartamoli Cascina
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 26.6
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Ruas met een sublieme pass. Nicodemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodemus passt de bal in één keer door. Daar is Rahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Fartamoli - Cascina 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Rahn de bal. Turrisi is nu in balbezit. Rahn onderschept slim de pass. Rahn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Fartamoli - Cascina 0:2

32e minuut.
Pouli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodemus rent richting de bal. Nicodemus probeert naar een medespeler te passen. Rahn rent richting de bal. Rahn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Fartamoli - Cascina 0:3

36e minuut.
Rahn geeft een hoge lob. Nicodemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodemus probeert naar een medespeler te passen. Filis bereikt de bal nog maar net als eerste. Filis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ruas kan de bal niet met de borst controleren. Ruas met een sublieme pass. Daar is Filis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicodemus is nu in balbezit. Nicodemus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Fartamoli 60%, Cascina 40%.
As Fartamoli - Cascina 0:3

57e minuut.
Kranias rent richting de bal. Pasquali verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquali met een sublieme pass. Gorno rent richting de bal. Gorno haalt uit met een fantastische trap. Mirea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Rahn de bal onder controle te krijgen. Nicodemus kopt de bal weg. Filis bereikt de bal nog maar net als eerste. Filis draait met de bal, schiet en ... Mazzatorta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Fartamoli - Cascina 0:4

81e minuut.
Filis is nu in balbezit. Filis probeert naar een medespeler te passen. Rahn rent richting de bal. Rahn draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pouli de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Fartamoli 48%, Cascina 52%.
As Fartamoli - Cascina 0:4