Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico al Bar Tarc23
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 29.2
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
De Zotto rent richting de bal. De Zotto passt de bal zonder na te denken. Daar is Zanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galuppini rent richting de bal. Galuppini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sangervasio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Mazzoletti onderschept slim de pass. Mazzoletti geeft de bal voor. Galuppini kopt de bal weg. De Zotto heeft problemen om de bal te vangen. De Zotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gilardo met de inworp. De Zotto is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lampis ... Strafschop! Lampis krijgt een gele kaart. De Zotto raakt geblesseerd tijdens het duel. Petrosino kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sangervasio speelt de bal door. Novielli kopt de bal weg. Mazzoletti is nu in balbezit. Mazzoletti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gilardo passt de bal zonder na te denken. Galuppini is nu in balbezit. Galuppini passt de bal zonder na te denken. Zanca is nu in balbezit. Zanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico al Bar - Tarc23 0:1

36e minuut.
Annoni heeft problemen om de bal te vangen. Zanca rent richting de bal. Galuppini rent richting de bal. Zanca rent richting de bal. Zanca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico al Bar 62%, Tarc23 38%.
Atletico al Bar - Tarc23 0:1

63e minuut.
Sangervasio trapt de bal weg. Galuppini is nu in balbezit. Galuppini passt de bal zonder na te denken. Daar is De Zotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Zotto schiet op doel. Sangervasio bokst de bal weg.

79e minuut.
Zazzaroni met een snelle inworp. Buscaglioni heeft problemen om de bal te vangen. Buscaglioni passt de bal in één keer door. Zanca rent richting de bal. Zanca draait met de bal, schiet en ... Paal! Sangervasio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Galuppini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppini met een sublieme pass. Triggianese is nu in balbezit. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto schiet op doel. Sangervasio bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico al Bar 63%, Tarc23 37%.
Atletico al Bar - Tarc23 0:1