Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Trento Gaespeed
Attack Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Covre is nu in balbezit. Cerbone maakt een afschuwelijke overtreding. Covre raakt geblesseerd tijdens het duel. Covre komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Gaespeed 0:1

12e minuut.
Bait speelt de bal door. Veronica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barracuda. Barracuda krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Veronica raakt geblesseerd tijdens het duel. Delle Monache zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Capolungo rent richting de bal. Capolungo probeert naar een medespeler te passen. Cogliati rent richting de bal. Cogliati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Gaespeed 0:2

25e minuut.
Cerbone geeft een lange en hoge pass. Schiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiamonti verovert de bal door een tackle van achteren. Baiamonti schiet op doel. Cantini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fucito met de inworp. Claveri rent richting de bal. Met opzet legt Castellari zijn tegenspeler op de grond. Castellari krijgt een gele kaart. Claveri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Cogliati verovert de bal door een tackle van achteren. Cerbone onderschept slim de pass. Cerbone speelt de bal door. Covre is nu in balbezit. Covre schiet op doel. Bonoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Predan speelt de bal door. Cogliati is nu in balbezit. Cogliati met een sublieme pass. Covre bereikt de bal nog maar net als eerste. Covre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Trento 57%, Gaespeed 43%.
Real Trento - Gaespeed 0:2

62e minuut.
Veronica heeft problemen om de bal te vangen. Barracuda met een sublieme pass. Cirus rent richting de bal. Cirus haalt uit met een fantastische trap. Cantini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Gaespeed 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Trento 63%, Gaespeed 37%.
Real Trento - Gaespeed 1:2