Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Popiny Fc F. C. Galeone
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Popiny Fc 50%, F. C. Galeone 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Popiny Fc - F. C. Galeone 0:0

46e minuut.
Gebbia is nu in balbezit. Gebbia passt de bal met de wreef. Taibbi rent richting de bal. Siccardi is nu in balbezit. Siccardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sullo trapt de bal weg van het doel. Apice rent richting de bal. Apice speelt de bal door. Taibbi rent richting de bal. Taibbi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Popiny Fc - F. C. Galeone 1:0

74e minuut.
Sullo speelt de bal door. Castano heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schieppati. Castano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sullo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Siccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappes verovert de bal door een tackle van achteren. Pappes speelt de bal door. Garuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Garuti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Popiny Fc 66%, F. C. Galeone 34%.
Popiny Fc - F. C. Galeone 1:0