Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.s.c Napoli AC CUPI PRESAGI
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Pienig passt de bal zonder na te denken. Petris bereikt de bal nog maar net als eerste. Petris passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nucci de bal. Nucci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dolmeta rent richting de bal. Pezzimenti begaat een overtreding. Dolmeta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dolmeta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nucci rent richting de bal. Nucci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Petris verovert de bal door een tackle van achteren. Petris met een sublieme pass. Pezzimenti is nu in balbezit. De Lieto verovert de bal door een tackle van achteren. De Lieto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Scarpella de bal. Bersano verovert de bal door een tackle van achteren. Bersano passt de bal in één keer door. Pistonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistonio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c Napoli 45%, AC CUPI PRESAGI 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.s.c Napoli - AC CUPI PRESAGI 0:0

65e minuut.
Dolmeta kopt de bal weg. BertÑs bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arnaudo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Dolmeta passt de bal met de wreef. Nucci heeft problemen om de bal te vangen. Quero onderschept slim de pass. De Lieto onderschept slim de pass. De Lieto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pienig heeft problemen om de bal te vangen. Bersano rent richting de bal. Biglino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biglino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c Napoli 43%, AC CUPI PRESAGI 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.s.c Napoli - AC CUPI PRESAGI 0:0