Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
internazionale78 Dinamo Giulia
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 23.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen average


4e minuut.
Bonasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzolari onderschept slim de pass. Gulli rent richting de bal. Fazzolari verovert de bal door een tackle van achteren. Fazzolari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Marenco trapt de bal weg. Casaburi kopt de bal weg. Fazzolari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bavaro rent richting de bal. Bavaro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Gabbianelli geeft een lange en hoge pass. Aldinucci kopt de bal weg. Corrias probeert de bal aan de voet te houden. Modafferi is nu in balbezit. Modafferi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gabbianelli met de inworp. Klungelig pakt Bonardi de bal. Bonardi passt de bal in één keer door. Modafferi rent richting de bal. Modafferi passt de bal met de wreef. Canonica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Azzolini is nu in balbezit. Aldinucci verovert de bal door een tackle van achteren. Azzolini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Azzolini krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Aldinucci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonardi met een snel genomen vrije trap. Cino verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bonasia zal de hoekschop nemen. Aldinucci maakt een snoekduik en kopt de bal. Canonica bokst de bal weg. Corrias is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
internazionale78 - Dinamo Giulia 0:1

32e minuut.
Casaburi rent richting de bal. Modafferi verovert de bal door een tackle van achteren. Azzolini maakt een afschuwelijke overtreding. Azzolini krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Casaburi probeert naar een medespeler te passen. Risa rent richting de bal. Gabbianelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabbianelli krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Calian rent richting de bal. Aldinucci verovert de bal door een tackle van achteren. Casaburi begaat een overtreding. Casaburi krijgt een gele kaart. Aldinucci raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonardi met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal. Canonica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: internazionale78 53%, Dinamo Giulia 47%.
internazionale78 - Dinamo Giulia 0:1

58e minuut.
Gabbianelli verovert de bal door een tackle van achteren. Gabbianelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Audino de bal. Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. Modafferi is nu in balbezit. Modafferi passt de bal zonder na te denken. Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese schiet op doel. Canonica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Gabbianelli is nu in balbezit. Risa onderschept slim de pass. Risa passt de bal zonder na te denken. Bavaro is nu in balbezit. Bavaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Giaveri trapt de bal weg van het doel. Maltese kopt de bal weg. Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Modafferi rent richting de bal. Modafferi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: internazionale78 43%, Dinamo Giulia 57%.
internazionale78 - Dinamo Giulia 0:1