Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Popi Fc Il Regno Napolitano
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Corbari met een sublieme pass. Fumi is nu in balbezit. Fumi passt de bal zonder na te denken. Raviele rent richting de bal. Raviele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Corbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbari passt de bal met de wreef. Boninsegna is nu in balbezit. Tasca is nu in balbezit. Tasca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Corbari rent richting de bal. Corbari met een sublieme pass. Klungelig pakt Mutinelli de bal. Guarnigione bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarnigione haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Tasca de bal. Tasca speelt de bal door. Mutinelli met een sublieme pass. Guarnigione is nu in balbezit. Guarnigione draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tartaglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fumi is nu in balbezit. Fumi geeft de bal voor. Amantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Amantea haalt uit met een fantastische trap. Longo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Inworp. Amantea met de inworp. Klungelig pakt Fumi de bal. Fumi passt de bal zonder na te denken. Tartaglia speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Amantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechere bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Amantea zijn tegenspeler op de grond. Amantea krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Fumi probeert naar een medespeler te passen. Raviele is nu in balbezit. Fiacchi begaat een overtreding. Fiacchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Popi Fc 44%, Il Regno Napolitano 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Popi Fc - Il Regno Napolitano 0:0

61e minuut.
Tartaglia rent richting de bal. Tartaglia geeft de bal voor. Klungelig pakt Corbari de bal. Raviele bereikt de bal nog maar net als eerste. Raviele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Popi Fc - Il Regno Napolitano 0:1

82e minuut.
Fiacchi passt de bal met de wreef. Mutinelli is nu in balbezit. Mutinelli probeert naar een medespeler te passen. Tasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giorgetta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Del Coiro geeft de bal voor. Di Lorenzo Delmondes kopt de bal weg. Mutinelli met een sublieme pass. Tasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Popi Fc - Il Regno Napolitano 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Popi Fc 34%, Il Regno Napolitano 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Popi Fc - Il Regno Napolitano 1:1