Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SalvatiBrazil luke8623
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Buggiani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cremonesi komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Lezzo passt de bal zonder na te denken. Malridotti rent richting de bal. Malridotti met een sublieme pass. Cozaneale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozaneale schiet op doel. Zazzara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Farsi probeert naar een medespeler te passen. Maremonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maremonti draait met de bal, schiet en ... Ingrami kopt de bal weg. Aquila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - luke8623 0:1

17e minuut.
Malridotti rent richting de bal. Faedda onderschept slim de pass. Cremonesi rent richting de bal. Faedda onderschept slim de pass. Faedda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doeltrap. Ingrami met een harde bal richting middenveld. Casa kopt de bal weg. Zandonini rent richting de bal. Zandonini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Daar is Aquila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maremonti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aquila. Aquila krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SalvatiBrazil 52%, luke8623 48%.
SalvatiBrazil - luke8623 0:1

46e minuut.
Maremonti rent richting de bal. Borraccio maakt een afschuwelijke overtreding. Maremonti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malridotti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maremonti rent richting de bal. Maremonti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Fioresi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cremonesi is nu in balbezit. Faedda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faedda krijgt een gele kaart. Cremonesi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cremonesi kan niet meer verder spelen. Zucchi komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Cozaneale bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucchi verovert de bal door een tackle van achteren. Zucchi passt de bal zonder na te denken. Maremonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maremonti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - luke8623 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SalvatiBrazil 40%, luke8623 60%.
SalvatiBrazil - luke8623 0:2