Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
luke8623 SalvatiBrazil
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


19e minuut.
Antinucci met een snelle inworp. Faedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Faedda passt de bal in één keer door. Cozaneale rent richting de bal. Cozaneale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
luke8623 - SalvatiBrazil 0:1

24e minuut.
Zandonini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zucchi komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Ravanelli is nu in balbezit. Ravanelli speelt de bal door. Borraccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucchi onderschept slim de pass. Zucchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Zucchi is nu in balbezit. Zucchi speelt de bal door. Borraccio is nu in balbezit. Maremonti onderschept slim de pass. Maremonti haalt uit met een fantastische trap. Armadi bokst de bal weg.

34e minuut.
Scopel met de inworp. Zucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucchi geeft een hoge lob. Maremonti rent richting de bal. Maremonti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cozaneale is nu in balbezit. Mazzanti Viendalmare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzanti Viendalmare passt de bal zonder na te denken. Cozaneale rent richting de bal. Cozaneale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luke8623 49%, SalvatiBrazil 51%.
luke8623 - SalvatiBrazil 0:1

63e minuut.
Farsi rent richting de bal. Zucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucchi passt de bal met de wreef. Daar is Maremonti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maremonti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
luke8623 - SalvatiBrazil 1:1

78e minuut.
Farsi rent richting de bal. Zucchi onderschept slim de pass. Zucchi probeert naar een medespeler te passen. Maremonti rent richting de bal. Maremonti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ingrami trapt de bal weg. Malridotti kopt de bal weg. Maremonti kan de bal niet met de borst controleren. Maremonti draait met de bal, schiet en ... Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Lezzo geeft een hoge lob. Casa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ravanelli geeft een hoge lob. Zazzara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cozaneale bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
luke8623 - SalvatiBrazil 1:2

87e minuut.
Doeltrap. Zazzara met een harde bal richting middenveld. Farsi kopt de bal weg. Klungelig pakt Faedda de bal. Faedda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
luke8623 - SalvatiBrazil 1:3

90e minuut.
Buggiani onderschept slim de pass. Buggiani passt de bal zonder na te denken. Zucchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maremonti rent richting de bal. Maremonti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luke8623 61%, SalvatiBrazil 39%.
luke8623 - SalvatiBrazil 1:3