Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Capua 2023 Sporting Flora
Mine Tactiek 532-2
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 37.5
solide Schieten goed
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
giovaninni geeft een hoge lob. Răducioiu kopt de bal weg. Vicente controleert de bal met de borst. Alaba rent richting de bal. Alaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rousák passt de bal zonder na te denken. Hirsch rent richting de bal. Zeh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hirsch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Apacz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Sporting Flora 0:1

10e minuut.
Hirsch kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Apacz de bal onder controle te krijgen. Langbein rent richting de bal. Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vicente heeft problemen om de bal te vangen. Alaba rent richting de bal. Rousák begaat een overtreding. Rousák krijgt een gele kaart. Alaba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dimunno komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
giovaninni geeft een hoge lob. Alaba is nu in balbezit. Alaba geeft een hoge lob. Sologhashvili heeft problemen om de bal te vangen. Sologhashvili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
giovaninni speelt de bal door. Dimunno is nu in balbezit. Dimunno speelt de bal door. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba draait met de bal, schiet en ... Suárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Vicente probeert naar een medespeler te passen. Dimunno rent richting de bal. Dimunno met een sublieme pass. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Calogero bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba onderschept slim de pass. Alaba passt de bal zonder na te denken. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sologhashvili met de inworp. Abbatangelo probeert de bal met de borst te controleren. Abbatangelo probeert naar een medespeler te passen. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Alaba passt de bal zonder na te denken. Sologhashvili is nu in balbezit. Stodolny verovert de bal door een tackle van achteren. Alaba verovert de bal door een tackle van achteren. Alaba schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 32%, Sporting Flora 68%.
Olimpia Capua 2023 - Sporting Flora 0:1

59e minuut.
Daar is giovaninni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicente onderschept slim de pass. Vicente met een sublieme pass. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sologhashvili rent richting de bal. Kienast tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sologhashvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stawczyk komt het veld opgelopen.

78e minuut.
giovaninni passt de bal met de wreef. Dimunno is nu in balbezit. Dimunno passt de bal met de wreef. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pawełczyk komt het veld opgelopen. Miladinović komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Guglielmini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guglielmini geeft een hoge lob. Inworp. Miladinović met een snelle inworp. Dimunno geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Suárez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Capua 2023 - Sporting Flora 1:1

90e minuut.
Zeh probeert naar een medespeler te passen. Barulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk geeft een hoge lob. Alaba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Sporting Flora 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 33%, Sporting Flora 67%.
Olimpia Capua 2023 - Sporting Flora 2:1