Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mediolanum Mignagola
pressing 2 Tactiek popi
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
36.7 gemiddelde waardering 39.1
matig Schieten goed
matig Passen matig
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Inworp. Zazzeroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Filippo rent richting de bal. Di Filippo draait met de bal, schiet en ... Nonninger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Daar is Staples, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staples geeft de bal voor. Codazza probeert de bal aan de voet te houden. Hapov rent richting de bal. Hapov haalt uit met een fantastische trap. Milillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Nonninger probeert naar een medespeler te passen. Eule is nu in balbezit. Eule speelt de bal door. Hapov is nu in balbezit. Hapov schiet op doel. Milillo bokst de bal weg.

33e minuut.
Vaznys geeft de bal voor. Zazzeroni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staples. Staples krijgt een gele kaart. Zazzeroni roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zazzeroni kan niet meer verder spelen. Brunella komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Eule bereikt de bal nog maar net als eerste. Eule geeft de bal voor. Daar is Eterović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediolanum 55%, Mignagola 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mediolanum - Mignagola 0:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorodeckas komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gorodeckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Beffardi onderschept slim de pass. Beffardi speelt de bal door. Barbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Donadeo stond buitenspel. Luccini komt het veld opgelopen. McKay komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hapov stond buitenspel. Devole komt het veld opgelopen.

80e minuut.
McKay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscarello rent richting de bal. McKay verovert de bal door een tackle van achteren. McKay haalt uit met een fantastische trap. Milillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Mignagola 0:1

90e minuut.
Brunella met een snelle inworp. Klungelig pakt Boscarello de bal. McKay met een sublieme pass. Hapov is nu in balbezit. Hapov schiet op doel. Milillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediolanum 53%, Mignagola 47%.
Mediolanum - Mignagola 0:1