Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chesterfield Football Club PaulPerrons Team FC
3-5-2 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 33.1
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Kulas geeft een lange en hoge pass. Taccoli kopt de bal weg. Takó heeft problemen om de bal te vangen. Aiala is nu in balbezit. Aiala geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Purgał met een sublieme pass. Inworp. Wojtaś met de inworp. Radler rent richting de bal. Radler geeft de bal voor. Novarese bokst de bal weg.

12e minuut.
Loffone verovert de bal door een tackle van achteren. Loffone speelt de bal door. Bódis rent richting de bal. Bódis haalt uit met een fantastische trap. Roşu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield Football Club - PaulPerrons Team FC 0:1

25e minuut.
Skiba heeft problemen om de bal te vangen. Aiala rent richting de bal. Aiala geeft een hoge lob. Bódis rent richting de bal. Bódis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield Football Club - PaulPerrons Team FC 0:2

32e minuut.
Bódis probeert naar een medespeler te passen. Isacescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Isacescu met een sublieme pass. Loffone rent richting de bal. Loffone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesterfield Football Club 58%, PaulPerrons Team FC 42%.
Chesterfield Football Club - PaulPerrons Team FC 0:2

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Radler de bal onder controle te krijgen. Magaddino bereikt de bal nog maar net als eerste. Operti bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaddino onderschept slim de pass. Magaddino geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Novarese trapt de bal weg. Klungelig pakt Wojtaś de bal. Purgał begaat een overtreding. Purgał krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Malesani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patacca met de inworp. Takó is nu in balbezit. Takó geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Wojtaś passt de bal met de wreef. Purgał is nu in balbezit. Purgał passt de bal in één keer door. Isacescu rent richting de bal. Isacescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesterfield Football Club 46%, PaulPerrons Team FC 54%.
Chesterfield Football Club - PaulPerrons Team FC 0:2