Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
primavera22 erteribile
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Capocci de bal. Guana bereikt de bal nog maar net als eerste. Capocci rent richting de bal. Cadau bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Guana is nu in balbezit. Cadau onderschept slim de pass. Cadau speelt de bal door. Capocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Capocci draait met de bal, schiet en ... Masola bokst de bal weg.

17e minuut.
Frattoli passt de bal in één keer door. Tamburi heeft problemen om de bal te vangen. Goldaniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldaniga haalt uit met een fantastische trap. Falqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - erteribile 0:1

19e minuut.
Frattoli probeert de bal aan de voet te houden. Viviani rent richting de bal. Brancati probeert naar een medespeler te passen. Tancredi is nu in balbezit. Tancredi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Viviani speelt de bal door. Guana speelt de bal door. Befi is nu in balbezit. Goldaniga onderschept slim de pass. Goldaniga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Guana is nu in balbezit. Cadau onderschept slim de pass. Cadau passt de bal zonder na te denken. Capocci rent richting de bal. Capocci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Frattoli onderschept slim de pass. Viviani bereikt de bal nog maar net als eerste. Viviani probeert naar een medespeler te passen. Goldaniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldaniga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Guana met een sublieme pass. Cerzoso rent richting de bal. Cerzoso met een sublieme pass. Goldaniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldaniga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Zeppo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cerzoso met de inworp. Viviani rent richting de bal. Viviani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Guana heeft problemen om de bal te vangen. Viviani rent richting de bal. Viviani probeert naar een medespeler te passen. Goldaniga rent richting de bal. Goldaniga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Graffer rent richting de bal. Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Graffer. Chiara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chiara kan niet meer verder spelen. Belelli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: primavera22 66%, erteribile 34%.
primavera22 - erteribile 0:1

56e minuut.
Remondini is nu in balbezit. Cadau onderschept slim de pass. Cadau speelt de bal door. Capocci heeft problemen om de bal te vangen. Capocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
primavera22 - erteribile 1:1

70e minuut.
Guana kopt de bal weg. Graffer rent richting de bal. Belelli is nu in balbezit. Graffer onderschept slim de pass. Graffer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: primavera22 62%, erteribile 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
primavera22 - erteribile 1:1