Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wado Ryu FC Virtus Napoli FC
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Bartolo met een sublieme pass. Ciro is nu in balbezit. Valz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valz krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Albertocchi passt de bal in één keer door. Ciro speelt de bal door. Taravelli is nu in balbezit. Albertocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Albertocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Virtus Napoli FC 0:1

8e minuut.
Carfora geeft een lange en hoge pass. Inworp. Castracane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valz draait met de bal, schiet en ... Paal! Petercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Piselli met een snelle inworp. Valz is nu in balbezit. Taravelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Petercini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Virtus Napoli FC 0:2

45e minuut.
Serpico rent richting de bal. Cristofari is nu in balbezit. Varriale speelt de bal door. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi schiet op doel. Petercini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wado Ryu FC 55%, Virtus Napoli FC 45%.
Wado Ryu FC - Virtus Napoli FC 0:2

47e minuut.
Serpico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertaina rent richting de bal. Bertaina met een sublieme pass. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap. Petercini bokst de bal weg.

49e minuut.
Bertaina geeft een lange en hoge pass. Tamé rent richting de bal. Barattieri speelt de bal door. Valz is nu in balbezit. Valz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ciro geeft een hoge lob. Trovarello kopt de bal weg. Agnesi probeert de bal aan de voet te houden. Scudiero rent richting de bal. Scudiero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Carfora bereikt de bal nog maar net als eerste. Valz onderschept slim de pass. Valz passt de bal in één keer door. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Taravelli is nu in balbezit. Taravelli geeft een lange en hoge pass. Bertaina kopt de bal weg. Valz rent richting de bal. Valz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wado Ryu FC 60%, Virtus Napoli FC 40%.
Wado Ryu FC - Virtus Napoli FC 0:2