Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Huramaki RUNA FC
Normal Tactiek 352
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Gianquinto geeft een hoge lob. Trada kopt de bal weg. Tuccio rent richting de bal. Masciarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Masciarelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tuccio geeft de bal voor. Klungelig pakt Pini de bal. Cargnelutti verovert de bal door een tackle van achteren. Cazzola rent richting de bal. Cazzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - RUNA FC 0:1

20e minuut.
Secciani is nu in balbezit. Pini rent richting de bal. Secciani onderschept slim de pass. Secciani schiet op doel. Cazzola probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Masciarelli heeft problemen om de bal te vangen. Lionetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Masciarelli rent richting de bal. Masciarelli draait met de bal, schiet en ... Donadel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Milocco rent richting de bal. Gianquinto rent richting de bal. Milocco probeert naar een medespeler te passen. Cazzola rent richting de bal. Cazzola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - RUNA FC 0:2

44e minuut.
Milocco kopt de bal weg. Secciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Secciani probeert naar een medespeler te passen. Cargnelutti is nu in balbezit. Cargnelutti haalt uit met een fantastische trap. Clun bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Huramaki 49%, RUNA FC 51%.
SC Huramaki - RUNA FC 0:2

56e minuut.
Verlengia speelt de bal door. Bortolotto is nu in balbezit. Bortolotto speelt de bal door. Lionetti rent richting de bal. Lionetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lionetti probeert naar een medespeler te passen. Gianquinto geeft een hoge lob. Federici speelt de bal door. Masciarelli rent richting de bal. Masciarelli draait met de bal, schiet en ... Donadel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Cargnelutti verovert de bal door een tackle van achteren. Tuccio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trada. Trada krijgt een gele kaart. Tuccio raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuccio met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Cazzola de bal. Cargnelutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnelutti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cazzola passt de bal in één keer door. Secciani is nu in balbezit. Secciani passt de bal zonder na te denken. Cargnelutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnelutti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - RUNA FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Huramaki 34%, RUNA FC 66%.
SC Huramaki - RUNA FC 0:3