Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mediolanum Olimpia Capua 2023
pressing 2 Tactiek Mine
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
39.6 gemiddelde waardering 51.7
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Pawełczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pawełczyk de bal. Pawełczyk speelt de bal door. Sologhashvili probeert de bal met de borst te controleren. Sologhashvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Olimpia Capua 2023 0:1

14e minuut.
Miladinović geeft een lange en hoge pass. Alaba is nu in balbezit. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Beffardi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stawczyk met een snelle inworp. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba draait met de bal, schiet en ... Milillo bokst de bal weg. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Olimpia Capua 2023 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediolanum 62%, Olimpia Capua 2023 38%.
Mediolanum - Olimpia Capua 2023 0:2

47e minuut.
Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazza rent richting de bal. Alaba onderschept slim de pass. Daar is Alaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaba haalt uit met een fantastische trap. Milillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Miladinović passt de bal zonder na te denken. Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk heeft problemen om de bal te vangen. Alaba geeft de bal voor. Sologhashvili krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk passt de bal zonder na te denken. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba schiet op doel. Milillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Olimpia Capua 2023 0:3

63e minuut.
Codazza heeft problemen om de bal te vangen. Paukszt speelt de bal door. Frattoli verovert de bal door een tackle van achteren. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alaba rent richting de bal. Alaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sologhashvili is nu in balbezit. Boscarello onderschept slim de pass. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Olimpia Capua 2023 0:4

74e minuut.
Frattoli onderschept slim de pass. Stawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk speelt de bal door. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili schiet op doel. Milillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Alaba kopt de bal weg. Codazza heeft problemen om de bal te vangen. Sologhashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Olimpia Capua 2023 0:5

87e minuut.
Beffardi met een snelle inworp. Rispoli rent richting de bal. Rispoli passt de bal zonder na te denken. Di Filippo is nu in balbezit. Di Filippo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Rispoli rent richting de bal. Miladinović onderschept slim de pass. Miladinović geeft een lange en hoge pass. Alaba rent richting de bal. Alaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediolanum 50%, Olimpia Capua 2023 50%.
Mediolanum - Olimpia Capua 2023 0:5