Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
erteribile PaulPerrons Team FC
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 33.1
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Loffone passt de bal zonder na te denken. Gucciardo speelt de bal door. Bódis is nu in balbezit. Bódis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - PaulPerrons Team FC 0:1

9e minuut.
Taccoli geeft de bal voor. Giovannardi is nu in balbezit. Aiala speelt de bal door. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Masola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Majearu passt de bal met de wreef. Loffone rent richting de bal. Loffone passt de bal in één keer door. Taccoli geeft een hoge lob. Bódis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Malesani onderschept slim de pass. Cerzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Viviani probeert naar een medespeler te passen. Goldaniga rent richting de bal. Goldaniga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aiala geeft een lange en hoge pass. Isacescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Isacescu passt de bal met de wreef. Bódis is nu in balbezit. Bódis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Aiala rent richting de bal. Aiala probeert naar een medespeler te passen. Giovannardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis onderschept slim de pass. Bódis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - PaulPerrons Team FC 0:2

28e minuut.
Aiala onderschept slim de pass. Aiala probeert naar een medespeler te passen. Isacescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Isacescu geeft een lange en hoge pass. Loffone springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gucciardo de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Isacescu zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - PaulPerrons Team FC 0:3

36e minuut.
Malesani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graffer met een snelle inworp. Viviani rent richting de bal. Viviani schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Guana passt de bal zonder na te denken. Isacescu rent richting de bal. Isacescu passt de bal met de wreef. Bódis rent richting de bal. Bódis schiet op doel. Masola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Frattoli is nu in balbezit. Aiala begaat een overtreding. Frattoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Frattoli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Goldaniga de bal. Operti probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Taccoli speelt de bal door. Scanzano is nu in balbezit. Scanzano passt de bal met de wreef. Loffone bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffone haalt uit met een fantastische trap. Masola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: erteribile 59%, PaulPerrons Team FC 41%.
erteribile - PaulPerrons Team FC 0:3

50e minuut.
Viviani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Operti de bal. Goldaniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Viviani is nu in balbezit. Viviani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Bódis is nu in balbezit. Bódis probeert naar een medespeler te passen. Loffone is nu in balbezit. Loffone draait met de bal, schiet en ... Masola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - PaulPerrons Team FC 0:4

67e minuut.
Majearu is nu in balbezit. Majearu geeft een hoge lob. Isacescu geeft een lange en hoge pass. Bódis heeft problemen om de bal te vangen. Bódis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isacescu met een snelle inworp. Giovannardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis verovert de bal door een tackle van achteren. Bódis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Loffone bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - PaulPerrons Team FC 0:5

71e minuut.
Viviani is nu in balbezit. Viviani passt de bal in één keer door. Aiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldaniga rent richting de bal. Goldaniga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Majearu speelt de bal door. Bódis is nu in balbezit. Bódis passt de bal met de wreef. Loffone rent richting de bal. Loffone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Loffone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tolotti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: erteribile 37%, PaulPerrons Team FC 63%.
erteribile - PaulPerrons Team FC 0:5