Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
primavera22 Chesterfield Football Club
Normal Tactiek 3-5-2
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Wojtaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tancredi geeft een lange en hoge pass. Daar is Takó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadau rent richting de bal. Cadau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - Chesterfield Football Club 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patacca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belelli is nu in balbezit. Naminolto verovert de bal door een tackle van achteren. Naminolto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Takó rent richting de bal. Cadau begaat een overtreding. Takó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Naminolto de bal. Naminolto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rybka geeft een hoge lob. Skiba kopt de bal weg. Magaddino probeert de bal aan de voet te houden. Naminolto rent richting de bal. Naminolto schiet op doel. Falqui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Fiorito rent richting de bal. Fiorito speelt de bal door. Capocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadau rent richting de bal. Cadau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - Chesterfield Football Club 2:0

30e minuut.
Cadau is nu in balbezit. Radler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cadau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radler geeft een lange en hoge pass. Cadau legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Andreasi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patacca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Takó bereikt de bal nog maar net als eerste. Takó geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: primavera22 56%, Chesterfield Football Club 44%.
primavera22 - Chesterfield Football Club 2:0

55e minuut.
Takó probeert de bal met de borst te controleren. Cadau is nu in balbezit. Cadau probeert naar een medespeler te passen. Capocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Capocci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - Chesterfield Football Club 3:0

72e minuut.
Falqui trapt de bal weg. Takó rent richting de bal. Takó probeert naar een medespeler te passen. Magaddino rent richting de bal. Magaddino geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - Chesterfield Football Club 3:1

75e minuut.
Fiorito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cadau is nu in balbezit. Cadau geeft een hoge lob. Takó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capocci springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Brancati is nu in balbezit. Brancati geeft de bal voor. Takó kopt de bal weg. Magaddino rent richting de bal. Magaddino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: primavera22 49%, Chesterfield Football Club 51%.
primavera22 - Chesterfield Football Club 3:1