Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Huramaki Wado Ryu FC
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 23.8
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Leggero bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartolo met een snelle inworp. Trovarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Trovarello geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zangrandi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masciarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Masciarelli passt de bal zonder na te denken. Lionetti rent richting de bal. Lionetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Masciarelli rent richting de bal. Lionetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Taravelli verovert de bal door een tackle van achteren. Masciarelli is nu in balbezit. Masciarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Trada rent richting de bal. Trada speelt de bal door. Bartolo speelt de bal door. Trovarello rent richting de bal. Trovarello geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bartolo rent richting de bal. Bartolo passt de bal zonder na te denken. Olivieri is nu in balbezit. Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Carfora bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lionetti. Carfora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taravelli met een snel genomen vrije trap. Scudiero controleert de bal met de borst. Pini is nu in balbezit. Scudiero verovert de bal door een tackle van achteren. Scudiero draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Huramaki 46%, Wado Ryu FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Huramaki - Wado Ryu FC 0:0

81e minuut.
Taravelli met een sublieme pass. Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero passt de bal in één keer door. Trovarello rent richting de bal. Trovarello haalt uit met een fantastische trap. Clun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Huramaki 40%, Wado Ryu FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Huramaki - Wado Ryu FC 0:0