Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wado Ryu FC SC Huramaki
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Bortolotto verovert de bal door een tackle van achteren. Masciarelli is nu in balbezit. Met opzet legt Taravelli zijn tegenspeler op de grond. Taravelli krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Taravelli is nu in balbezit. Taravelli geeft een lange en hoge pass. Leggero kopt de bal weg. Masciarelli rent richting de bal. Masciarelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Trada controleert de bal met de borst. Scudiero rent richting de bal. Scudiero passt de bal zonder na te denken. Trovarello rent richting de bal. Trovarello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - SC Huramaki 1:0

13e minuut.
Olivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivieri speelt de bal door. Pini rent richting de bal. Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bortolotto kopt de bal weg. Daar is Taravelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lionetti verovert de bal door een tackle van achteren. Masciarelli rent richting de bal. Masciarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudo is nu in balbezit. Olivieri probeert naar een medespeler te passen. Lionetti is nu in balbezit. Lionetti haalt uit met een fantastische trap. Petercini bokst de bal weg.

38e minuut.
Leggero geeft een hoge lob. Masciarelli rent richting de bal. Taravelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Taravelli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Masciarelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Masciarelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bortolotto rent richting de bal. Bortolotto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ciro is nu in balbezit. Ciro passt de bal zonder na te denken. Trovarello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scudiero de bal. Scudiero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Masciarelli rent richting de bal. Lionetti rent richting de bal. Scudiero onderschept slim de pass. Masciarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Masciarelli draait met de bal, schiet en ... Petercini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wado Ryu FC 46%, SC Huramaki 54%.
Wado Ryu FC - SC Huramaki 1:0

48e minuut.
Bartolo is nu in balbezit. Bartolo passt de bal met de wreef. Trovarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Trovarello geeft een hoge lob. Scudiero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - SC Huramaki 2:0

56e minuut.
Carfora passt de bal in één keer door. Leggero is nu in balbezit. Bartolo verovert de bal door een tackle van achteren. Bartolo passt de bal met de wreef. Trovarello geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Clun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Alesina geeft de bal voor. Inworp. Zangrandi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masciarelli is nu in balbezit. Masciarelli haalt uit met een fantastische trap. Petercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Amatrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudo met een sublieme pass. Daar is Carfora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lionetti onderschept slim de pass. Lionetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Serpico passt de bal in één keer door. Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero passt de bal in één keer door. Daar is Trovarello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trovarello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bortolotto met een sublieme pass. Masciarelli rent richting de bal. Masciarelli speelt de bal door. Lionetti rent richting de bal. Lionetti haalt uit met een fantastische trap. Petercini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wado Ryu FC 39%, SC Huramaki 61%.
Wado Ryu FC - SC Huramaki 2:0