Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Capua 2023 Mignagola
Mine Tactiek popi
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
51.9 gemiddelde waardering 38.9
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Paukszt passt de bal met de wreef. Dimunno bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimunno passt de bal met de wreef. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... Nonninger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alaba is nu in balbezit. Alaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Mignagola 1:0

4e minuut.
Abbatangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatangelo geeft een hoge lob. Daar is Grabiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaba is nu in balbezit. Alaba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Hapov verovert de bal door een tackle van achteren. Minoccheri rent richting de bal. Spago verovert de bal door een tackle van achteren. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Capua 2023 - Mignagola 1:1

15e minuut.
Gorodeckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Sologhashvili probeert naar een medespeler te passen. Alaba is nu in balbezit. Alaba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dimunno is nu in balbezit. Dimunno geeft de bal voor. Daar is Sologhashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Paukszt passt de bal met de wreef. Stawczyk is nu in balbezit. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba schiet op doel. Nonninger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Stawczyk onderschept slim de pass. Stawczyk geeft een lange en hoge pass. Alaba is nu in balbezit. Alaba draait met de bal, schiet en ... Nonninger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Mignagola 2:1

24e minuut.
giovaninni rent richting de bal. giovaninni passt de bal met de wreef. Alaba is nu in balbezit. Alaba geeft een hoge lob. Sologhashvili maakt een snoekduik en kopt de bal. Nonninger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Dimunno rent richting de bal. Dimunno met een sublieme pass. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... Nonninger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Mignagola 3:1

45e minuut.
Karageorgopoulos rent richting de bal. Dimunno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karageorgopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duma komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 37%, Mignagola 63%.
Olimpia Capua 2023 - Mignagola 3:1

46e minuut.
Minoccheri rent richting de bal. Minoccheri passt de bal met de wreef. Eule heeft problemen om de bal te vangen. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba haalt uit met een fantastische trap. Nonninger bokst de bal weg. Daar is Sologhashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sologhashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Mignagola 4:1

49e minuut.
Langbein geeft de bal voor. Stawczyk kopt de bal weg. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba draait met de bal, schiet en ... Nonninger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Mignagola 5:1

51e minuut.
Spago rent richting de bal. Spago geeft een hoge lob. Daar is Gorodeckas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Alaba de bal. Alaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Mignagola 6:1

54e minuut.
Dimunno is nu in balbezit. Dimunno passt de bal met de wreef. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. Nonninger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Mignagola 7:1

55e minuut.
Lauri komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Buitenspel voor Lauri. Goede buitenspelval van de verdediging. Jacomelli komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Spago geeft een hoge lob. giovaninni kopt de bal weg. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk rent richting de bal. Stawczyk haalt uit met een fantastische trap. Nonninger bokst de bal weg. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Buitenspel voor Lauri. Goede buitenspelval van de verdediging. McKay komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Spago geeft een lange en hoge pass. Inworp. Staples zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eule is nu in balbezit. Eule draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Paukszt met een sublieme pass. Daar is Abbatangelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbatangelo met een sublieme pass. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Guidotto passt de bal met de wreef. Eule bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov schiet op doel. Eule probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Zeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeh geeft een hoge lob. Lauri heeft problemen om de bal te vangen. Hapov rent richting de bal. Hapov draait met de bal, schiet en ... Tofan bokst de bal weg.

89e minuut.
Langbein speelt de bal door. Stawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk met een sublieme pass. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. Nonninger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 44%, Mignagola 56%.
Olimpia Capua 2023 - Mignagola 7:1