Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Flora Mediolanum
532-2 Tactiek pressing 2
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
36.2 gemiddelde waardering 39.7
solide Schieten goed
zwak Passen redelijk
goed Verdedigen matig


9e minuut.
Kienast is nu in balbezit. Bihun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Frattoli de bal. Apacz is nu in balbezit. Apacz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Rispoli geeft een lange en hoge pass. Günde heeft problemen om de bal te vangen. Donadeo is nu in balbezit. Cipolloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolloni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rousák passt de bal in één keer door. Calogero rent richting de bal. Calogero speelt de bal door. Cipolloni is nu in balbezit. Cipolloni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Donadeo rent richting de bal. Donadeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Mediolanum 0:1

17e minuut.
Codazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch begaat een overtreding. Codazza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Codazza met een snel genomen vrije trap. Cipolloni is nu in balbezit. Cipolloni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Barbon onderschept slim de pass. Rispoli geeft de bal voor. Donadeo rent richting de bal. Donadeo draait met de bal, schiet en ... Suárez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Codazza geeft de bal voor. Barbon probeert de bal aan de voet te houden. Hirsch rent richting de bal. Hirsch draait met de bal, schiet en ... Milillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Di Filippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calogero begaat een overtreding. Di Filippo raakt geblesseerd tijdens het duel. Brunella zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guglielmini rent richting de bal. Donadeo onderschept slim de pass. Cipolloni is nu in balbezit. Cipolloni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vicente onderschept slim de pass. Vicente passt de bal in één keer door. Apacz is nu in balbezit. Apacz draait met de bal, schiet en ... Milillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Flora - Mediolanum 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 62%, Mediolanum 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Flora - Mediolanum 1:1

49e minuut.
Daar is Di Filippo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Filippo speelt de bal door. Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolloni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Di Filippo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Filippo geeft een lange en hoge pass. Stodolny rent richting de bal. Donadeo verovert de bal door een tackle van achteren. Donadeo draait met de bal, schiet en ... Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Boscarello passt de bal zonder na te denken. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Mediolanum 2:1

69e minuut.
Rousák passt de bal met de wreef. Kienast rent richting de bal. Kienast passt de bal met de wreef. Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadeo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kienast speelt de bal door. Daar is Donadeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bihun verovert de bal door een tackle van achteren. Beffardi rent richting de bal. Beffardi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Donadeo is nu in balbezit. Donadeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Flora - Mediolanum 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 62%, Mediolanum 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Flora - Mediolanum 2:2