Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PATATE E SALSICCIA Sporting Flora
433 Tactiek 532-2
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 29
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen goed


9e minuut.
Bihun speelt de bal door. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch met een sublieme pass. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz schiet op doel. Rutigliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Rutigliano trapt de bal weg van het doel. Vicente kopt de bal weg. Daar is Crivellaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch draait met de bal, schiet en ... Rutigliano bokst de bal weg. Rutigliano probeert naar een medespeler te passen. Rousák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousák passt de bal in één keer door. Apacz is nu in balbezit. Apacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:1

13e minuut.
Impoco geeft een lange en hoge pass. Hirsch rent richting de bal. Hirsch met een sublieme pass. Apacz rent richting de bal. Apacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:2

18e minuut.
Klungelig pakt Apacz de bal. Apacz passt de bal met de wreef. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch schiet op doel. Rutigliano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Hirsch haalt uit met een fantastische trap. Engiari heeft problemen om de bal te vangen. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Rutigliano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:3

21e minuut.
Calogero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anasiak komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Hirsch rent richting de bal. Hirsch passt de bal in één keer door. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz schiet op doel. Rutigliano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:4

28e minuut.
Engiari met een sublieme pass. Manfrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulcino is nu in balbezit. Vicente is nu in balbezit. Vicente geeft een hoge lob. Rutigliano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vicente met een sublieme pass. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch passt de bal zonder na te denken. Daar is Apacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apacz draait met de bal, schiet en ... Rutigliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Hirsch rent richting de bal. Hirsch passt de bal met de wreef. Apacz is nu in balbezit. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Rutigliano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:5

35e minuut.
Kienast kopt de bal weg. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun probeert naar een medespeler te passen. Hirsch rent richting de bal. Hirsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Burzio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cirigliano komt het veld opgelopen. Rousák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apacz is nu in balbezit. Bihun rent richting de bal. Apacz rent richting de bal. Apacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:6

42e minuut.
Kienast met een sublieme pass. Engiari heeft problemen om de bal te vangen. Rousák is nu in balbezit. Apacz is nu in balbezit. Apacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rousák probeert naar een medespeler te passen. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch met een sublieme pass. Apacz rent richting de bal. Apacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PATATE E SALSICCIA 80%, Sporting Flora 20%.
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:6

46e minuut.
Apacz met een sublieme pass. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch probeert naar een medespeler te passen. Apacz rent richting de bal. Apacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:7

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicente met een snelle inworp. Hirsch rent richting de bal. Hirsch schiet op doel. Engiari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:8

50e minuut.
Impoco is nu in balbezit. Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz geeft een lange en hoge pass. Hirsch rent richting de bal. Hirsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rousák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Apacz de bal. Apacz draait met de bal, schiet en ... Petronio probeert de bal aan de voet te houden. Rutigliano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:9

55e minuut.
Crivellaro rent richting de bal. Hirsch onderschept slim de pass. Hirsch speelt de bal door. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Crivellaro geeft de bal voor. Anasiak kopt de bal weg. Rousák speelt de bal door. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz draait met de bal, schiet en ... Rutigliano bokst de bal weg.

62e minuut.
Bihun is nu in balbezit. Bihun passt de bal zonder na te denken. Rousák speelt de bal door. Hirsch rent richting de bal. Hirsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:10

65e minuut.
Vicente met een snelle inworp. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch geeft een lange en hoge pass. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Manfrin de bal. Rousák onderschept slim de pass. Rousák met een sublieme pass. Klungelig pakt Apacz de bal. Apacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hirsch speelt de bal door. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Impoco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Impoco krijgt een gele kaart. Apacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rousák komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Engiari speelt de bal door. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente speelt de bal door. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch draait met de bal, schiet en ... Rutigliano bokst de bal weg.

77e minuut.
Bihun met een snelle inworp. Rousák speelt de bal door. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Crivellaro de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:11

81e minuut.
Arcioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kienast verovert de bal door een tackle van achteren. Kienast probeert naar een medespeler te passen. Apacz rent richting de bal. Apacz schiet op doel. Rutigliano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:12

89e minuut.
Vicente is nu in balbezit. Vicente met een sublieme pass. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:13

90e minuut.
Klungelig pakt Arcioni de bal. Engiari is nu in balbezit. Engiari passt de bal met de wreef. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch schiet op doel. Paal! Apacz rent richting de bal. Apacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PATATE E SALSICCIA 80%, Sporting Flora 20%.
FC PATATE E SALSICCIA - Sporting Flora 0:14