Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chesterfield Football Club Olimpia Capua 2023
3-5-2 Tactiek Mine
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 45.4
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen good


4e minuut.
Răducioiu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Namibiano de bal. Namibiano passt de bal in één keer door. Korycki is nu in balbezit. Korycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield Football Club - Olimpia Capua 2023 0:1

7e minuut.
Răducioiu heeft problemen om de bal te vangen. Takó geeft een hoge lob. Răducioiu geeft een hoge lob. Namibiano rent richting de bal. Namibiano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Surman geeft een lange en hoge pass. Miladinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Miladinović passt de bal zonder na te denken. Răducioiu met een sublieme pass. Korycki heeft problemen om de bal te vangen. Roşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kulas heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu passt de bal zonder na te denken. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Namibiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Namibiano schiet op doel. Roşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Rybka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield Football Club - Olimpia Capua 2023 0:2

12e minuut.
Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu passt de bal met de wreef. Namibiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Namibiano draait met de bal, schiet en ... Roşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

16e minuut.
Pană geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Patacca de bal. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki draait met de bal, schiet en ... Klinik probeert de bal aan de voet te houden. Roşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Namibiano is nu in balbezit. Namibiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield Football Club - Olimpia Capua 2023 0:3

17e minuut.
Barulski speelt de bal door. Namibiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Namibiano schiet op doel. Kulas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roşu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield Football Club - Olimpia Capua 2023 0:4

20e minuut.
Pawełczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Korycki de bal. Namibiano is nu in balbezit. Korycki rent richting de bal. Korycki schiet op doel. Roşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Namibiano is nu in balbezit. Kulas rent richting de bal. Kulas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miladinović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Namibiano maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pawełczyk onderschept slim de pass. Namibiano rent richting de bal. Namibiano probeert naar een medespeler te passen. Korycki rent richting de bal. Korycki haalt uit met een fantastische trap. Roşu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Pawełczyk passt de bal met de wreef. Daar is Namibiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Namibiano geeft de bal voor. Korycki rent richting de bal. Korycki draait met de bal, schiet en ... Roşu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Namibiano verovert de bal door een tackle van achteren. Namibiano geeft de bal voor. Klinik heeft problemen om de bal te vangen. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield Football Club - Olimpia Capua 2023 0:5

45e minuut.
Korycki geeft een hoge lob. Daar is Rybka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Namibiano rent richting de bal. Namibiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield Football Club - Olimpia Capua 2023 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesterfield Football Club 88%, Olimpia Capua 2023 12%.
Chesterfield Football Club - Olimpia Capua 2023 0:6

48e minuut.
Miladinović onderschept slim de pass. Miladinović geeft de bal voor. Namibiano rent richting de bal. Namibiano draait met de bal, schiet en ... Roşu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield Football Club - Olimpia Capua 2023 0:7

54e minuut.
Barulski rent richting de bal. Barulski speelt de bal door. Klungelig pakt Korycki de bal. Korycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield Football Club - Olimpia Capua 2023 0:8

61e minuut.
Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană speelt de bal door. Namibiano rent richting de bal. Namibiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield Football Club - Olimpia Capua 2023 0:9

66e minuut.
Pawełczyk met een sublieme pass. Namibiano is nu in balbezit. Namibiano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Korycki de bal onder controle te krijgen. Pawełczyk geeft een hoge lob. Roşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Barulski passt de bal met de wreef. Pawełczyk rent richting de bal. Pawełczyk met een sublieme pass. Korycki rent richting de bal. Korycki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbatangelo komt het veld opgelopen. Dimunno komt het veld opgelopen. giovaninni komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Azor kopt de bal weg. giovaninni rent richting de bal. giovaninni speelt de bal door. Korycki is nu in balbezit. Korycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Takó is nu in balbezit. Takó passt de bal zonder na te denken. Namibiano is nu in balbezit. Namibiano draait met de bal, schiet en ... Roşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesterfield Football Club - Olimpia Capua 2023 0:10

84e minuut.
Răducioiu onderschept slim de pass. Răducioiu probeert naar een medespeler te passen. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Namibiano rent richting de bal. Namibiano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Korycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Namibiano rent richting de bal. Namibiano schiet op doel. Roşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesterfield Football Club 77%, Olimpia Capua 2023 23%.
Chesterfield Football Club - Olimpia Capua 2023 0:10