Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wado Ryu FC Olimpia Capua 2023
442 Tactiek Mine
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten very good
weak Passen very good
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Dimunno geeft een lange en hoge pass. Sologhashvili kopt de bal weg. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba schiet op doel. Petercini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:1

7e minuut.
Spago onderschept slim de pass. Spago passt de bal in één keer door. Dimunno met een sublieme pass. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Alaba is nu in balbezit. Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk geeft een hoge lob. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. Petercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Inworp. giovaninni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stawczyk met een sublieme pass. Alaba is nu in balbezit. Alaba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Sologhashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sologhashvili schiet op doel. Petercini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petercini trapt de bal weg. Abbatangelo kopt de bal weg. Dimunno is nu in balbezit. Dimunno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Alesina trapt de bal weg. Dimunno kopt de bal weg. Klungelig pakt Sologhashvili de bal. Sologhashvili geeft de bal voor. Petercini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:2

21e minuut.
Abbatangelo passt de bal met de wreef. Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk passt de bal met de wreef. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. Petercini bokst de bal weg.

25e minuut.
Paukszt verovert de bal door een tackle van achteren. Paukszt speelt de bal door. Alaba is nu in balbezit. Alaba draait met de bal, schiet en ... Petercini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:3

29e minuut.
giovaninni met een sublieme pass. Alaba is nu in balbezit. Alaba geeft een hoge lob. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Abbatangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimunno bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimunno passt de bal zonder na te denken. Alaba is nu in balbezit. Alaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:4

35e minuut.
Daar is Alaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaba geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Alesina de bal onder controle te krijgen. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili schiet op doel. Petercini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Carfora onderschept slim de pass. Carfora geeft een lange en hoge pass. Langbein geeft een lange en hoge pass. Sologhashvili krijgt zijn hoofd ertegen. Petercini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:5

41e minuut.
Abbatangelo met een snelle inworp. Klungelig pakt Dimunno de bal. Dimunno geeft een hoge lob. Paukszt geeft de bal voor. Sologhashvili krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stawczyk heeft problemen om de bal te vangen. Stawczyk probeert naar een medespeler te passen. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... Petercini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Spago geeft een hoge lob. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili met een sublieme pass. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba draait met de bal, schiet en ... Petercini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wado Ryu FC 83%, Olimpia Capua 2023 17%.
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:6

46e minuut.
Paukszt met een sublieme pass. Dimunno rent richting de bal. Dimunno passt de bal in één keer door. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... Petercini bokst de bal weg.

49e minuut.
Abbatangelo passt de bal zonder na te denken. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili passt de bal in één keer door. Alaba rent richting de bal. Alaba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Stawczyk onderschept slim de pass. Stawczyk geeft een hoge lob. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:7

55e minuut.
Paukszt rent richting de bal. Trovarello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paukszt raakt geblesseerd tijdens het duel. Stawczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alaba springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Petercini speelt de bal door. Paukszt kopt de bal weg. Daar is Ciro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dimunno onderschept slim de pass. Dimunno geeft de bal voor. Alaba heeft problemen om de bal te vangen. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alaba rent richting de bal. Alaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:8

61e minuut.
Dimunno is nu in balbezit. Dimunno speelt de bal door. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... Petercini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:9

62e minuut.
Alaba rent richting de bal. Alesina is nu in balbezit. Alesina geeft de bal voor. Alaba is nu in balbezit. Alaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:10

63e minuut.
Răducioiu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Zeh speelt de bal door. Răducioiu heeft problemen om de bal te vangen. Răducioiu met een sublieme pass. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:11

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răducioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sologhashvili geeft de bal voor. Alaba krijgt zijn hoofd ertegen. Petercini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:12

68e minuut.
Scudiero speelt de bal door. Klungelig pakt Serpico de bal. Taravelli is nu in balbezit. Sologhashvili onderschept slim de pass. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Dimunno rent richting de bal. Dimunno passt de bal zonder na te denken. Alaba is nu in balbezit. Alaba draait met de bal, schiet en ... Petercini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Paukszt speelt de bal door. Alaba is nu in balbezit. Alaba passt de bal met de wreef. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk passt de bal met de wreef. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Bartolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimunno onderschept slim de pass. Dimunno passt de bal zonder na te denken. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. Petercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:13

84e minuut.
Sologhashvili heeft problemen om de bal te vangen. Alaba rent richting de bal. Sologhashvili is nu in balbezit. Alaba rent richting de bal. Alaba schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:14

85e minuut.
Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk passt de bal zonder na te denken. Alaba rent richting de bal. Alaba geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Dimunno passt de bal met de wreef. Alaba heeft problemen om de bal te vangen. Dimunno met een sublieme pass. Alaba is nu in balbezit. Alaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wado Ryu FC 89%, Olimpia Capua 2023 11%.
Wado Ryu FC - Olimpia Capua 2023 0:15