Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Flora Wado Ryu FC
532-2 Tactiek 442
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 23.4
good Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rousák rent richting de bal. Rousák met een sublieme pass. Stodolny geeft een lange en hoge pass. Budija rent richting de bal. Budija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Bihun rent richting de bal. Bihun met een sublieme pass. Rousák met een sublieme pass. Hirsch rent richting de bal. Hirsch schiet op doel. Petercini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Carfora trapt de bal weg van het doel. Trovarello is nu in balbezit. Serpico rent richting de bal. Trovarello rent richting de bal. Trovarello draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Scudiero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scudiero is nu in balbezit. Scudiero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Wado Ryu FC 0:1

13e minuut.
Carfora rent richting de bal. Budija verovert de bal door een tackle van achteren. Hirsch rent richting de bal. Hirsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Flora - Wado Ryu FC 1:1

16e minuut.
Serpico bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto onderschept slim de pass. Trepto probeert naar een medespeler te passen. Hirsch rent richting de bal. Hirsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rousák is nu in balbezit. Rousák passt de bal in één keer door. Carfora is nu in balbezit. Budija onderschept slim de pass. Budija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Wado Ryu FC 2:1

23e minuut.
Bihun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rousák rent richting de bal. Rousák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Budija de bal. Budija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trepto met een snelle inworp. Hirsch geeft een lange en hoge pass. Budija is nu in balbezit. Budija draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Wado Ryu FC 3:1

35e minuut.
Hirsch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shandor komt het veld opgelopen. Trepto met een snel genomen vrije trap. Budija rent richting de bal. Budija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Wado Ryu FC 4:1

40e minuut.
Taravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor rent richting de bal. Budija bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Budija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budija draait met de bal, schiet en ... Petercini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Trepto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shandor rent richting de bal. Shandor met een sublieme pass. Budija rent richting de bal. Budija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Wado Ryu FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 39%, Wado Ryu FC 61%.
Sporting Flora - Wado Ryu FC 5:1

55e minuut.
Trepto is nu in balbezit. Taravelli rent richting de bal. Trepto onderschept slim de pass. Budija bereikt de bal nog maar net als eerste. Budija haalt uit met een fantastische trap. Petercini bokst de bal weg.

62e minuut.
Bartolo is nu in balbezit. Bartolo met een sublieme pass. Bihun speelt de bal door. Budija is nu in balbezit. Budija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Budija probeert naar een medespeler te passen. Shandor rent richting de bal. Shandor probeert naar een medespeler te passen. Budija is nu in balbezit. Budija haalt uit met een fantastische trap. Petercini bokst de bal weg.

78e minuut.
Carfora geeft een lange en hoge pass. Burliga is nu in balbezit. Burliga geeft een hoge lob. Budija rent richting de bal. Budija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rousák speelt de bal door. Carfora is nu in balbezit. Taravelli rent richting de bal. Budija rent richting de bal. Budija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bihun rent richting de bal. Bihun met een sublieme pass. Taravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Budija verovert de bal door een tackle van achteren. Budija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 35%, Wado Ryu FC 65%.
Sporting Flora - Wado Ryu FC 5:1