Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Movida Fc Mignagola
Normal Tactiek popi
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 32.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


5e minuut.
Hapov passt de bal met de wreef. Staples bereikt de bal nog maar net als eerste. Staples passt de bal met de wreef. Eterović is nu in balbezit. Eterović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Minoccheri speelt de bal door. Zamparese is nu in balbezit. Zamparese geeft een hoge lob. Minoccheri rent richting de bal. Minoccheri geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Badana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamparese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Badana raakt geblesseerd tijdens het duel. Eterović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Badana rent richting de bal. Badana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Movida Fc - Mignagola 0:1

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nardoni met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Raimondo de bal. Minoccheri is nu in balbezit. Minoccheri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Dovizioso rent richting de bal. Staples onderschept slim de pass. Staples speelt de bal door. Eterović is nu in balbezit. Eterović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Nardoni met een harde bal richting middenveld. Staples met een sublieme pass. Eterović is nu in balbezit. Eterović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Movida Fc - Mignagola 0:2

45e minuut.
Buitenspel voor Chiabai. Goede buitenspelval van de verdediging. Jacomelli komt het veld opgelopen. Gorodeckas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Badana is nu in balbezit. Brauzzi rent richting de bal. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Movida Fc 71%, Mignagola 29%.
Movida Fc - Mignagola 0:2

47e minuut.
Dovizioso geeft de bal voor. Gorodeckas rent richting de bal. Gorodeckas passt de bal zonder na te denken. Minoccheri rent richting de bal. Minoccheri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nardoni probeert naar een medespeler te passen. Minoccheri kopt de bal weg. Badana bereikt de bal nog maar net als eerste. Badana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nardoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Kielland komt het veld opgelopen. Lauri komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Guidotto speelt de bal door. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov passt de bal met de wreef. Kielland rent richting de bal. Kielland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Staples speelt de bal door. Guidotto rent richting de bal. Guidotto passt de bal in één keer door. Lauri is nu in balbezit. Lauri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Movida Fc - Mignagola 0:3

61e minuut.
Devole komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kielland rent richting de bal. Kielland passt de bal zonder na te denken. Hapov is nu in balbezit. Hapov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lauri de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Duma komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Dovizioso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staples is nu in balbezit. Staples geeft de bal voor. Kielland rent richting de bal. Kielland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Devole passt de bal in één keer door. Hapov is nu in balbezit. Kielland is nu in balbezit. Hapov rent richting de bal. Hapov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Movida Fc - Mignagola 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Movida Fc 74%, Mignagola 26%.
Movida Fc - Mignagola 0:4