Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Capua 2023 Movida Fc
Mine Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
10% Spel op eigen helft 90%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 18.8
excellent Schieten weak
excellent Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dimunno verovert de bal door een tackle van achteren. Dimunno probeert naar een medespeler te passen. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sologhashvili de bal. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. Nardoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Alaba de bal. Alaba schiet op doel. Nardoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 1:0

3e minuut.
Daar is Rineri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paukszt verovert de bal door een tackle van achteren. Paukszt probeert naar een medespeler te passen. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Raimondo rent richting de bal. Raimondo geeft een hoge lob. Dimunno kopt de bal weg. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Paukszt is nu in balbezit. Paukszt geeft een hoge lob. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba haalt uit met een fantastische trap. Nardoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 2:0

10e minuut.
Langbein verovert de bal door een tackle van achteren. Langbein met een sublieme pass. Alaba is nu in balbezit. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. Nardoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alaba rent richting de bal. Alaba schiet op doel. Nardoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 3:0

14e minuut.
giovaninni met een snelle inworp. Stawczyk probeert naar een medespeler te passen. Dimunno is nu in balbezit. Dimunno geeft de bal voor. Sologhashvili springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 4:0

19e minuut.
Stawczyk passt de bal zonder na te denken. Alaba rent richting de bal. Alaba passt de bal zonder na te denken. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sologhashvili passt de bal zonder na te denken. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba heeft problemen om de bal te vangen. Alaba draait met de bal, schiet en ... Nardoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 5:0

24e minuut.
Rineri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimunno verovert de bal door een tackle van achteren. Dimunno geeft een lange en hoge pass. Alaba rent richting de bal. Alaba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dimunno kopt de bal weg. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili passt de bal in één keer door. Alaba rent richting de bal. Alaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 6:0

25e minuut.
Dal Canto rent richting de bal. Dal Canto passt de bal met de wreef. Brauzzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nardoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Daar is Langbein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paukszt rent richting de bal. Paukszt passt de bal zonder na te denken. Alaba is nu in balbezit. Alaba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Inworp. giovaninni met de inworp. Daar is Stawczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stawczyk geeft een lange en hoge pass. Sologhashvili krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stawczyk speelt de bal door. giovaninni heeft problemen om de bal te vangen. giovaninni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sologhashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nardoni trapt de bal weg. Dimunno kopt de bal weg. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zamparese rent richting de bal. Zamparese geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. giovaninni met een snelle inworp. Stawczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dimunno kopt de bal weg. Brauzzi heeft problemen om de bal te vangen. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. Nardoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Alaba is nu in balbezit. Alaba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Alaba maakt een snoekduik en kopt de bal. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili geeft een lange en hoge pass. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Brauzzi de bal. Nardoni speelt de bal door. Paukszt kopt de bal weg. Alaba is nu in balbezit. Alaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 9%, Movida Fc 91%.
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 6:0

47e minuut.
giovaninni heeft problemen om de bal te vangen. giovaninni speelt de bal door. Sologhashvili is nu in balbezit. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 7:0

48e minuut.
Sologhashvili onderschept slim de pass. Brauzzi is nu in balbezit. Sologhashvili onderschept slim de pass. Alaba rent richting de bal. Alaba haalt uit met een fantastische trap. Nardoni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 8:0

52e minuut.
Paukszt met een sublieme pass. Dimunno bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimunno probeert naar een medespeler te passen. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 9:0

55e minuut.
Paukszt passt de bal zonder na te denken. Abbatangelo rent richting de bal. Abbatangelo geeft een hoge lob. giovaninni kopt de bal weg. Paukszt geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Abbatangelo geeft een hoge lob. Stawczyk kopt de bal weg. Alaba heeft problemen om de bal te vangen. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 10:0

59e minuut.
giovaninni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brauzzi de bal. Alaba rent richting de bal. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dimunno is nu in balbezit. Dimunno probeert naar een medespeler te passen. Alaba rent richting de bal. Alaba draait met de bal, schiet en ... Nardoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 11:0

62e minuut.
Dimunno verovert de bal door een tackle van achteren. Dimunno geeft de bal voor. Stawczyk kopt de bal weg. Alaba is nu in balbezit. Alaba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sologhashvili passt de bal in één keer door. Zamparese bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba onderschept slim de pass. Alaba schiet op doel. Nardoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 12:0

65e minuut.
Bertanzi met een sublieme pass. Dal Canto is nu in balbezit. Sologhashvili onderschept slim de pass. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 13:0

66e minuut.
Paukszt probeert naar een medespeler te passen. Stawczyk met een sublieme pass. Raimondo heeft problemen om de bal te vangen. Alaba rent richting de bal. Alaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 14:0

68e minuut.
Stawczyk rent richting de bal. Stawczyk passt de bal in één keer door. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... Nardoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba rent richting de bal. Sologhashvili rent richting de bal. Alaba is nu in balbezit. Alaba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Nardoni met een harde bal richting middenveld. Raimondo kopt de bal weg. Dimunno probeert naar een medespeler te passen. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nardoni probeert wanhopig de bal te grijpen. Sologhashvili krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 15:0

73e minuut.
Abbatangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatangelo geeft een hoge lob. Stawczyk heeft problemen om de bal te vangen. Alaba is nu in balbezit. Alaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 16:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. giovaninni met een snelle inworp. Klungelig pakt Stawczyk de bal. Stawczyk geeft een lange en hoge pass. Sologhashvili krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Zeh probeert naar een medespeler te passen. Paukszt speelt de bal door. Abbatangelo speelt de bal door. giovaninni rent richting de bal. giovaninni geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dimunno kopt de bal weg. Daar is Sologhashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimunno speelt de bal door. Klungelig pakt Alaba de bal. Alaba draait met de bal, schiet en ... Nardoni bokst de bal weg.

79e minuut.
Dimunno met een sublieme pass. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba passt de bal met de wreef. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Dimunno met een sublieme pass. Alaba rent richting de bal. Alaba speelt de bal door. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 11%, Movida Fc 89%.
Olimpia Capua 2023 - Movida Fc 16:0