Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Stars F.C. Borgorosso Football Club
Attack Tactiek Borgo3largalto
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 34.5
zwak Schieten solide
matig Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Donello rent richting de bal. Donello geeft een lange en hoge pass. Beasley speelt de bal door. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Donello geeft een hoge lob. Beasley rent richting de bal. Beasley passt de bal met de wreef. Krüger rent richting de bal. Krüger draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Donello geeft een lange en hoge pass. Atachi is nu in balbezit. Atachi passt de bal zonder na te denken. Krüger is nu in balbezit. Krüger haalt uit met een fantastische trap. Maieron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars F.C. - Borgorosso Football Club 0:1

19e minuut.
Donello onderschept slim de pass. Donello passt de bal zonder na te denken. Krüger rent richting de bal. Krüger schiet op doel. Maieron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars F.C. - Borgorosso Football Club 0:2

21e minuut.
Treu bereikt de bal nog maar net als eerste. Treu passt de bal in één keer door. Krüger rent richting de bal. Krüger haalt uit met een fantastische trap. Maieron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars F.C. - Borgorosso Football Club 0:3

24e minuut.
Massaro rent richting de bal. Krüger verovert de bal door een tackle van achteren. Krüger met een sublieme pass. Atachi is nu in balbezit. Atachi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atachi rent richting de bal. Atachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars F.C. - Borgorosso Football Club 0:4

25e minuut.
Atachi is nu in balbezit. Atachi passt de bal in één keer door. Krüger is nu in balbezit. Krüger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars F.C. - Borgorosso Football Club 0:5

30e minuut.
Donello onderschept slim de pass. Donello speelt de bal door. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley is nu in balbezit. Beasley draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars F.C. - Borgorosso Football Club 0:6

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naliato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donello kan de bal niet met de borst controleren. Donello geeft een hoge lob. Krüger krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Massaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Donello verovert de bal door een tackle van achteren. Donello speelt de bal door. Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley schiet op doel. Maieron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars F.C. - Borgorosso Football Club 0:7

37e minuut.
Giocoliere passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donello met de inworp. Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Stars F.C. 79%, Borgorosso Football Club 21%.
Blue Stars F.C. - Borgorosso Football Club 0:7

46e minuut.
Machelli heeft problemen om de bal te vangen. Machelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Naliato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coscarella verovert de bal door een tackle van achteren. Coscarella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Machelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giocoliere onderschept slim de pass. Coscarella is nu in balbezit. Giocoliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Giocoliere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars F.C. - Borgorosso Football Club 1:7

51e minuut.
Minozzi heeft problemen om de bal te vangen. Quassolo rent richting de bal. Quassolo geeft een lange en hoge pass. Atachi rent richting de bal. Atachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Aquaro rent richting de bal. Alesci verovert de bal door een tackle van achteren. Alesci geeft de bal voor. Krüger is nu in balbezit. Krüger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Scorpio rent richting de bal. Treu begaat een overtreding. Scorpio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scorpio met een snel genomen vrije trap. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger haalt uit met een fantastische trap. Maieron maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Giocoliere kopt de bal weg. Machelli rent richting de bal. Machelli geeft de bal voor. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars F.C. - Borgorosso Football Club 1:8

62e minuut.
Daar is Minozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krüger is nu in balbezit. Krüger passt de bal zonder na te denken. Beasley is nu in balbezit. Beasley geeft een hoge lob. Maieron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marrone probeert naar een medespeler te passen. Beasley is nu in balbezit. Beasley geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Alesci passt de bal zonder na te denken. Naliato is nu in balbezit. Naliato geeft een hoge lob. Krüger is nu in balbezit. Krüger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars F.C. - Borgorosso Football Club 1:9

68e minuut.
Quassolo geeft een lange en hoge pass. Beasley kopt de bal weg. Krüger rent richting de bal. Krüger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Atachi is nu in balbezit. Atachi passt de bal in één keer door. Noce heeft problemen om de bal te vangen. Krüger is nu in balbezit. Krüger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Krüger rent richting de bal. Krüger passt de bal zonder na te denken. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi schiet op doel. Maieron maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Donello is nu in balbezit. Donello passt de bal in één keer door. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley is nu in balbezit. Beasley schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Stars F.C. 63%, Borgorosso Football Club 37%.
Blue Stars F.C. - Borgorosso Football Club 1:9