Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Marigliano FC KTM
Normal Tactiek proviamo
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 26.8
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Carai kopt de bal weg. Baccari rent richting de bal. Candito bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccari onderschept slim de pass. Baccari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Feronato verovert de bal door een tackle van achteren. Feronato geeft een hoge lob. Baccari kopt de bal weg. Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccari schiet op doel. Quartiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Feronato met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Bogani de bal onder controle te krijgen. Baccari rent richting de bal. Baccari schiet op doel. Na een snelle pass probeert Filia de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Carai rent richting de bal. Scornaienchi rent richting de bal. Scornaienchi passt de bal in één keer door. Baccari rent richting de bal. Baccari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Marigliano - FC KTM 0:1

42e minuut.
Presezzi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vernazza met een snelle inworp. Barozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barozzi schiet op doel. Bartosiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bartosiak probeert naar een medespeler te passen. Scornaienchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Candito de bal. Baccari is nu in balbezit. Baccari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Marigliano 54%, FC KTM 46%.
Fc Marigliano - FC KTM 0:1

52e minuut.
Feronato geeft de bal voor. Inworp. Fauro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barozzi geeft een lange en hoge pass. Bertanzetti heeft problemen om de bal te vangen. Bartosiak bokst de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Filia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scornaienchi is nu in balbezit. Scornaienchi passt de bal met de wreef. Baccari rent richting de bal. Baccari draait met de bal, schiet en ... Quartiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Bertanzetti geeft een hoge lob. Panarelli is nu in balbezit. Panarelli probeert naar een medespeler te passen. Ponzinibbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzinibbi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Marigliano 49%, FC KTM 51%.
Fc Marigliano - FC KTM 0:1