Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tfc1906 HURRICANRANA
433 Tactiek ORTO MUSO
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 47
average Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Anzalone onderschept slim de pass. Anzalone geeft een hoge lob. Urteaga geeft de bal voor. Anzalone kan de bal niet met de borst controleren. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kronenberg heeft problemen om de bal te vangen. Kronenberg passt de bal met de wreef. Kmiecik met een sublieme pass. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
De Sanctis geeft een lange en hoge pass. Urteaga kopt de bal weg. Kmiecik speelt de bal door. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... Frisanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Urteaga met een sublieme pass. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik passt de bal zonder na te denken. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Frisanco trapt de bal weg. Dyhrberg kopt de bal weg. Daar is Lavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavi haalt uit met een fantastische trap. Frisanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:1

11e minuut.
Urteaga probeert naar een medespeler te passen. Dyhrberg rent richting de bal. Nepoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg onderschept slim de pass. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:2

13e minuut.
Urteaga passt de bal in één keer door. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg probeert naar een medespeler te passen. Lavi rent richting de bal. Lavi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Flores rent richting de bal. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik met een sublieme pass. Klungelig pakt Dyhrberg de bal. Dyhrberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Ardu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski passt de bal zonder na te denken. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Nepoti is nu in balbezit. Lavi onderschept slim de pass. Lavi schiet op doel. Anzalone probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:3

25e minuut.
Urteaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Kmiecik de bal. Kmiecik passt de bal in één keer door. Lavi rent richting de bal. Lavi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi passt de bal zonder na te denken. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap. Frisanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:4

29e minuut.
Nepoti verovert de bal door een tackle van achteren. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik geeft de bal voor. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Lavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik passt de bal met de wreef. Daar is Dyhrberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:5

32e minuut.
Klungelig pakt Milliardi de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herout met een snelle inworp. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Flores is nu in balbezit. Lavi verovert de bal door een tackle van achteren. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg schiet op doel. Frisanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:6

35e minuut.
Dyhrberg onderschept slim de pass. Dyhrberg passt de bal met de wreef. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik passt de bal zonder na te denken. Lavi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Herout neemt de hoekschop. Lavi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Flores kopt de bal weg. Guglielmetti heeft problemen om de bal te vangen. Zaborski met een sublieme pass. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:7

43e minuut.
Zaborski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kmiecik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urteaga met een sublieme pass. Lavi rent richting de bal. Lavi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tfc1906 85%, HURRICANRANA 15%.
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:7

46e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik passt de bal zonder na te denken. Lavi is nu in balbezit. Daar is Lavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:8

49e minuut.
Urteaga kopt de bal weg. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik passt de bal met de wreef. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:9

50e minuut.
Dyhrberg verovert de bal door een tackle van achteren. Dyhrberg passt de bal zonder na te denken. Lavi rent richting de bal. Lavi passt de bal met de wreef. Dyhrberg rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Flores de bal. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik passt de bal in één keer door. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg schiet op doel. Frisanco bokst de bal weg. Daar is Lavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Lavi rent richting de bal. Lavi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:10

60e minuut.
Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski passt de bal in één keer door. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg schiet op doel. Frisanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:11

67e minuut.
Ardu rent richting de bal. Urteaga met een sublieme pass. Zaborski probeert naar een medespeler te passen. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... Frisanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik met een sublieme pass. Klungelig pakt Dyhrberg de bal. Dyhrberg schiet op doel. Frisanco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Dyhrberg heeft problemen om de bal te vangen. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik met een sublieme pass. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:12

83e minuut.
Andreassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urteaga onderschept slim de pass. Urteaga passt de bal zonder na te denken. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Frisanco met een sublieme pass. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi passt de bal zonder na te denken. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Fox onderschept slim de pass. Fox speelt de bal door. Nepoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg verovert de bal door een tackle van achteren. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... Frisanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg schiet op doel. Frisanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tfc1906 90%, HURRICANRANA 10%.
Tfc1906 - HURRICANRANA 0:13