Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Severo Foletto EC
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.5 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Brunetto geeft een lange en hoge pass. Rolando kopt de bal weg. Gaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Natola verovert de bal door een tackle van achteren. Natola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Buoro probeert naar een medespeler te passen. Chinatti rent richting de bal. Prisciandaro speelt de bal door. Cilfoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilfoni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Severo 39%, Foletto EC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Severo - Foletto EC 0:0

54e minuut.
Buoro rent richting de bal. Brunetto verovert de bal door een tackle van achteren. Brunetto geeft een lange en hoge pass. Natola maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Mezzalira de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brunetto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gloder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Zufferli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zufferli passt de bal met de wreef. Cilfoni rent richting de bal. Bizzoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzoca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Brunetto met een snelle inworp. Buoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolando verovert de bal door een tackle van achteren. Rolando geeft een lange en hoge pass. Gloder bokst de bal weg.

84e minuut.
Zufferli onderschept slim de pass. Zufferli met een sublieme pass. Prisciandaro probeert naar een medespeler te passen. Cilfoni rent richting de bal. Cilfoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Severo - Foletto EC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Severo 44%, Foletto EC 56%.
San Severo - Foletto EC 0:1