Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TORINO1906 Allemaldove
tito 4312 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 17.8
outstanding Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Gellera onderschept slim de pass. Gellera met een sublieme pass. Rondine met een sublieme pass. Daar is Cappola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cappola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Allemaldove 1:0

9e minuut.
Simonini is nu in balbezit. Simonini geeft de bal voor. Rondine speelt de bal door. Paravato heeft problemen om de bal te vangen. Paravato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Gaburri de bal. Junaedi rent richting de bal. Junaedi geeft een hoge lob. Rondine rent richting de bal. Rondine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Geronzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondine verovert de bal door een tackle van achteren. Rondine geeft een hoge lob. Cappola is nu in balbezit. Cappola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Gesù de bal. Gellera is nu in balbezit. Gellera met een sublieme pass. Paravato rent richting de bal. Paravato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Allemaldove 2:0

19e minuut.
Gaburri is nu in balbezit. Paravato onderschept slim de pass. Paravato passt de bal met de wreef. Zingarello rent richting de bal. Zingarello geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zingarello met een snelle inworp. Rondine geeft een lange en hoge pass. Daar is Grufé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cappola rent richting de bal. Cappola draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Gaburri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prata rent richting de bal. Paravato verovert de bal door een tackle van achteren. Paravato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Allemaldove 3:0

24e minuut.
Labbate probeert naar een medespeler te passen. Grufé rent richting de bal. Paravato onderschept slim de pass. Paravato haalt uit met een fantastische trap. Placido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Allemaldove 4:0

26e minuut.
Chiniewicz speelt de bal door. Paravato kopt de bal weg. Daar is Cappola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cappola draait met de bal, schiet en ... Placido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Allemaldove 5:0

33e minuut.
Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zingarello onderschept slim de pass. Paravato bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravato draait met de bal, schiet en ... Cappola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Allemaldove 6:0

37e minuut.
Prata verovert de bal door een tackle van achteren. Prata passt de bal in één keer door. Paravato rent richting de bal. Paravato haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grufé de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Simonini geeft een hoge lob. Palmiotti heeft problemen om de bal te vangen. Rondine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondine geeft een lange en hoge pass. Paravato krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Placido bokst de bal weg.

42e minuut.
Rondine verovert de bal door een tackle van achteren. Rondine met een sublieme pass. Labbate speelt de bal door. Paravato is nu in balbezit. Paravato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Allemaldove 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORINO1906 32%, Allemaldove 68%.
TORINO1906 - Allemaldove 7:0

49e minuut.
Rondine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondine geeft een lange en hoge pass. Paravato bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravato draait met de bal, schiet en ... Placido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Allemaldove 8:0

57e minuut.
Grufé kopt de bal weg. Klungelig pakt Zingarello de bal. Zingarello speelt de bal door. Paravato bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravato schiet op doel. Placido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Rondine bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotti speelt de bal door. Paravato rent richting de bal. Paravato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Zingarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zingarello probeert naar een medespeler te passen. Rondine met een sublieme pass. Daar is Paravato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paravato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cappola is nu in balbezit. Cappola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Allemaldove 9:0

79e minuut.
Paravato verovert de bal door een tackle van achteren. Paravato passt de bal met de wreef. Cappola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappola schiet op doel. Placido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cappola rent richting de bal. Cappola geeft de bal voor. Amellio rent richting de bal. Paravato verovert de bal door een tackle van achteren. Paravato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Allemaldove 10:0

88e minuut.
Daar is Paravato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geronzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravato verovert de bal door een tackle van achteren. Cappola is nu in balbezit. Cappola draait met de bal, schiet en ... Placido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO1906 - Allemaldove 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORINO1906 33%, Allemaldove 67%.
TORINO1906 - Allemaldove 11:0