Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ripese Diabolika Team
Normal Tactiek 523
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 30.9
weak Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Zetti heeft problemen om de bal te vangen. Zetti met een sublieme pass. Macaluso rent richting de bal. Klungelig pakt Macaluso de bal. Macaluso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Petru onderschept slim de pass. Zetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zetti met een sublieme pass. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso schiet op doel. Calcagnino bokst de bal weg.

21e minuut.
Daar is Mortaio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Renier begaat een overtreding. Zetti moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zetti kan niet meer verder spelen. Maestrelli komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Consalvo met een snelle inworp. Chiereghini is nu in balbezit. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso schiet op doel. Calcagnino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - Diabolika Team 0:1

35e minuut.
Petrarca geeft een lange en hoge pass. Cramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso schiet op doel. Calcagnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - Diabolika Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripese 58%, Diabolika Team 42%.
Ripese - Diabolika Team 0:2

47e minuut.
Guerrieri verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrieri geeft de bal voor. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar rent richting de bal. Cramar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Cramar onderschept slim de pass. Eupili is nu in balbezit. Eupili passt de bal zonder na te denken. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Petrarca probeert naar een medespeler te passen. Cramar is nu in balbezit. Cramar geeft een hoge lob. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso schiet op doel. Calcagnino bokst de bal weg. Cester rent richting de bal. Cester draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripese - Diabolika Team 0:3

76e minuut.
Buscaglioni is nu in balbezit. Guerrieri onderschept slim de pass. Guerrieri speelt de bal door. Renier bereikt de bal nog maar net als eerste. Renier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Daar is Consalvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orimi rent richting de bal. Orimi geeft een lange en hoge pass. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Petru de bal. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi met een sublieme pass. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripese 56%, Diabolika Team 44%.
Ripese - Diabolika Team 0:3