Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabolika Team Italian land
523 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Bisello passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Idda de bal. Zetti onderschept slim de pass. Orimi is nu in balbezit. Orimi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bisello met een sublieme pass. Bussolotto is nu in balbezit. Bussolotto speelt de bal door. Idda bereikt de bal nog maar net als eerste. Idda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bisello probeert naar een medespeler te passen. Noschese heeft problemen om de bal te vangen. Petru onderschept slim de pass. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso draait met de bal, schiet en ... Cedolin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Zetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zetti probeert naar een medespeler te passen. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Italian land 1:0

31e minuut.
Zetti rent richting de bal. Zetti passt de bal met de wreef. Petru heeft problemen om de bal te vangen. Cambiasi rent richting de bal. Cambiasi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Orimi is nu in balbezit. Orimi passt de bal in één keer door. Albertis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cramar rent richting de bal. Cramar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso passt de bal in één keer door. Daar is Albertis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cramar is nu in balbezit. Cramar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Orimi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alkayam de bal. Alkayam geeft een lange en hoge pass. Cester geeft een lange en hoge pass. Macaluso maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Italian land 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabolika Team 41%, Italian land 59%.
Diabolika Team - Italian land 2:0

49e minuut.
Lercari geeft een hoge lob. Macaluso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albertis. Albertis krijgt een gele kaart. Macaluso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
Petru kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Albertis de bal onder controle te krijgen. Macaluso rent richting de bal. Macaluso schiet op doel. Cedolin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Italian land 3:0

59e minuut.
Petru probeert naar een medespeler te passen. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi speelt de bal door. Alkayam geeft de bal voor. Cramar springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macaluso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Italian land 4:0

72e minuut.
Noschese is nu in balbezit. Cramar verovert de bal door een tackle van achteren. Cramar speelt de bal door. Macaluso rent richting de bal. Macaluso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cester bereikt de bal nog maar net als eerste. Cester haalt uit met een fantastische trap. Cedolin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Italian land 5:0

73e minuut.
Bisello passt de bal met de wreef. Capirossi met een sublieme pass. Idda is nu in balbezit. Macaluso onderschept slim de pass. Macaluso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Petru kopt de bal weg. Daar is Cramar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertugli rent richting de bal. Cramar onderschept slim de pass. Cramar schiet op doel. Cedolin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Italian land 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabolika Team 34%, Italian land 66%.
Diabolika Team - Italian land 6:0