Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wizard Whales BolaPolimento
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Reggiardo verovert de bal door een tackle van achteren. Reggiardo geeft een hoge lob. Daar is Oddo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oddo schiet op doel. Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Goria is nu in balbezit. Arzenti begaat een overtreding. Goria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oddo is nu in balbezit. Oddo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - BolaPolimento 0:1

27e minuut.
Rubin is nu in balbezit. Scapino verovert de bal door een tackle van achteren. Scapino passt de bal in één keer door. Arzenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzenti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Spreafico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Parmiggiani de bal. Oddo rent richting de bal. Oddo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Oddo is nu in balbezit. Parmiggiani rent richting de bal. Oddo verovert de bal door een tackle van achteren. Rubin is nu in balbezit. Rubin draait met de bal, schiet en ... Mostro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wizard Whales 63%, BolaPolimento 37%.
Wizard Whales - BolaPolimento 0:1

47e minuut.
Casola bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadotto onderschept slim de pass. Spadotto met een sublieme pass. Arzenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzenti schiet op doel. Iennaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Racusa onderschept slim de pass. Racusa met een sublieme pass. Klungelig pakt Arzenti de bal. Arzenti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Fecarotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fecarotta geeft de bal voor. Arzenti is nu in balbezit. Arzenti haalt uit met een fantastische trap. Iennaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wizard Whales - BolaPolimento 1:1

65e minuut.
Casola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Travaglini met een snelle inworp. Klungelig pakt Lomasto de bal. Lomasto geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - BolaPolimento 2:1

76e minuut.
Scapino speelt de bal door. Arzenti rent richting de bal. Reggiardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzenti onderschept slim de pass. Arzenti schiet op doel. Iennaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - BolaPolimento 3:1

83e minuut.
Parmiggiani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rubin heeft problemen om de bal te vangen. Rubin geeft een hoge lob. Mostro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

88e minuut.
Oddo rent richting de bal. Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oddo rent richting de bal. Oddo schiet op doel. Parmiggiani probeert de bal aan de voet te houden. Mostro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - BolaPolimento 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wizard Whales 51%, BolaPolimento 49%.
Wizard Whales - BolaPolimento 3:2