Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jovines Lyon Los Arcenes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Cruccas is nu in balbezit. Tofani is nu in balbezit. Cruccas maakt een afschuwelijke overtreding. Cruccas krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Moiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moiraghi geeft de bal voor. Chiaini probeert de bal aan de voet te houden. Pucciani is nu in balbezit. Pucciani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Carlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Radini verovert de bal door een tackle van achteren. Radini geeft een hoge lob. Cruccas heeft problemen om de bal te vangen. Cruccas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jovines Lyon - Los Arcenes 0:1

20e minuut.
Moiraghi met een sublieme pass. Quadri probeert naar een medespeler te passen. Cruccas rent richting de bal. Cruccas schiet op doel. Carone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jovines Lyon - Los Arcenes 0:2

23e minuut.
Mambretti is nu in balbezit. Mambretti met een sublieme pass. Cruccas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccas draait met de bal, schiet en ... Mastrostefano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chiaini onderschept slim de pass. Chiaini geeft de bal voor. Carone rent richting de bal. Cruccas onderschept slim de pass. Cruccas draait met de bal, schiet en ... Mazzari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bestini passt de bal zonder na te denken. Pucciani is nu in balbezit. Quadri onderschept slim de pass. Bestini is nu in balbezit. Bestini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jovines Lyon 51%, Los Arcenes 49%.
Jovines Lyon - Los Arcenes 0:2

57e minuut.
Fascina geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Marotta de bal onder controle te krijgen. Mambretti kopt de bal weg. Daar is Cruccas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruccas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Chiaini verovert de bal door een tackle van achteren. Tofani verovert de bal door een tackle van achteren. Tofani speelt de bal door. Pucciani is nu in balbezit. Pucciani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Passaniti geeft de bal voor. Carlotti kopt de bal weg. Daar is Mambretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruccas rent richting de bal. Cruccas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jovines Lyon - Los Arcenes 0:3

69e minuut.
Bestini met een sublieme pass. Meccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucciani onderschept slim de pass. Pucciani haalt uit met een fantastische trap. Follini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jovines Lyon - Los Arcenes 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jovines Lyon 46%, Los Arcenes 54%.
Jovines Lyon - Los Arcenes 1:3