Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mignottingham BolaPolimento
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Modugno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mion komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Borscia kopt de bal weg. Reggiardo heeft problemen om de bal te vangen. Tanzillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiaffa is nu in balbezit. Caiaffa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mignottingham - BolaPolimento 1:0

22e minuut.
Sito geeft een hoge lob. Mion kopt de bal weg. Daar is Scapin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caiaffa rent richting de bal. Caiaffa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Milello passt de bal in één keer door. Tufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Oddo zijn tegenspeler op de grond. Tufo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tufo kan niet meer verder spelen. Ladaga komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Casola geeft de bal voor. Dardo rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Menicucci ... Strafschop! Dardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rubin neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mignottingham 47%, BolaPolimento 53%.
Fc Mignottingham - BolaPolimento 1:0

50e minuut.
Spreafico geeft een lange en hoge pass. Ladaga is nu in balbezit. Oddo onderschept slim de pass. Rubin is nu in balbezit. Rubin haalt uit met een fantastische trap. Dellabella bokst de bal weg.

58e minuut.
Mion is nu in balbezit. Casola verovert de bal door een tackle van achteren. Oddo rent richting de bal. Rubin rent richting de bal. Rubin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sito geeft de bal voor. Borscia geeft de bal voor. Daar is Spreafico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumei is nu in balbezit. Fumei geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iennaro bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Casola passt de bal in één keer door. Rubin rent richting de bal. Rubin passt de bal zonder na te denken. Oddo rent richting de bal. Oddo schiet op doel. De bal raakt de paal. Dellabella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Menicucci geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milello met de inworp. Rubin is nu in balbezit. Rubin geeft de bal voor. Dellabella bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avagliano is nu in balbezit. Avagliano geeft een lange en hoge pass. Caiaffa rent richting de bal. Caiaffa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mignottingham 47%, BolaPolimento 53%.
Fc Mignottingham - BolaPolimento 1:0