Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Scisciano Wizard Whales
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Comodino met een snelle inworp. Scapino bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Battolu zijn tegenspeler op de grond. Battolu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Scapino kopt de bal weg. Pirlo heeft problemen om de bal te vangen. Pirlo met een sublieme pass. Arzenti is nu in balbezit. Arzenti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lomasto is nu in balbezit. Lomasto speelt de bal door. Arzenti rent richting de bal. Arzenti schiet op doel. Manenti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Scisciano - Wizard Whales 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Scisciano 55%, Wizard Whales 45%.
Atletico Scisciano - Wizard Whales 0:1

47e minuut.
Comodino geeft de bal voor. Spadotto probeert de bal aan de voet te houden. Meazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Battolu is nu in balbezit. Battolu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Scisciano - Wizard Whales 1:1

54e minuut.
Berardone verovert de bal door een tackle van achteren. Berardone probeert de bal met de borst te controleren. Berardone geeft een hoge lob. Meazza heeft problemen om de bal te vangen. Meazza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pirlo speelt de bal door. Fecarotta geeft de bal voor. Cremonini probeert de bal aan de voet te houden. Arzenti is nu in balbezit. Arzenti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Olla geeft een lange en hoge pass. Daar is Scapino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berardone met een sublieme pass. Rampinelli is nu in balbezit. Rampinelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Scisciano 50%, Wizard Whales 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Scisciano - Wizard Whales 1:1