Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
europafc1980 Jovines Lyon
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Codecasa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maldari geeft een lange en hoge pass. Santambrog heeft problemen om de bal te vangen. Santambrog schiet op doel. Mazzari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
europafc1980 - Jovines Lyon 1:0

20e minuut.
Tofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Santambrog verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrostefano verovert de bal door een tackle van achteren. Maldari verovert de bal door een tackle van achteren. Maldari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mazzari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Cicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicu speelt de bal door. Fascina rent richting de bal. Santambrog bereikt de bal nog maar net als eerste. Santambrog haalt uit met een fantastische trap. Mazzari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
europafc1980 - Jovines Lyon 2:0

41e minuut.
Ferrazzo passt de bal zonder na te denken. Santambrog bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Santambrog verovert de bal door een tackle van achteren. Santambrog schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: europafc1980 45%, Jovines Lyon 55%.
europafc1980 - Jovines Lyon 2:0

47e minuut.
Mastrostefano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Petercini met de inworp. Maldari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bestini is nu in balbezit. Bestini speelt de bal door. Cicu is nu in balbezit. Pucciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucciani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Anzile kopt de bal weg. Maldari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mastrostefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santambrog rent richting de bal. Santambrog draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Petercini onderschept slim de pass. Petercini probeert naar een medespeler te passen. Maldari speelt de bal door. Santambrog is nu in balbezit. Santambrog schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: europafc1980 51%, Jovines Lyon 49%.
europafc1980 - Jovines Lyon 2:0